El Joventut inicia la Copa amb una inesperada derrota

Dominava davant el Vendrell per 18-13 al descans, però va fer una segona part molt fluixa

El passat cap de setmana va arrencar la Copa Catalana Masculina amb derrota inesperada a casa del Joventut davant el Vendrell, un equip al qual s'havia superat en els dos partits de lliga per 30-24 a casa i per 31-35 al Vendrell, i d'aquesta manera veu complicades les seves possibilitats d'accedir als quarts de final que se celebraran a Mataró.
L'equip mataroní va dominar de forma clara durant quasi tot el partit i en algun moment de set gols abans del descans, on es va arribar amb 18-13, però es va relaxar i els tarragonins ho van aprofitar per emportar-se el triomf per 32-33.

130202 HA Mataro - Bordils 04

Van jugar per part del Joventut: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Roman, Jan Bonamusa, Marc Martínez, Dani Aguilera, David Pedragosa, Sergi Rodríguez, Guillem Fàbregas, Bernat Muñoz, Berenguer Chiva, Toni Busquets, Zigor Amador i Ferran Colldeforn (juvenil que en el seu debut amb el sènior va marcar 3 gols).
Els altres resultats del grup foren: Salle Bonanova- Banyoles 16-13; Bordils B- Sant Esteve Sesrovires 30-35.
Aquest proper dissabte el Joventut es desplaça a Banyoles, tercer classificat de la Lliga Catalana.