El líder no perdona al CE Mataró

L'ex-groc-i-negre Miki Albert va fer un "hat-trick"

El Mataró va tancar el cicle dels tres desplaçaments més complicats de la Lliga (Sabadell, Reus i Girona) amb la tercera derrota, davant d'un líder que no va perdonar en els metres finals, on l'ex-groc-i-negre Miki Albert va demostrar l'olfacte de gol que la temporada passada el va portar a ser el màxim golejador jugant amb el Gavà.Els gironins van sortir en tromba i ben aviat es van avançar a la sortida d'un córner, però el Mataró no es va enfonsar i va empatar en una jugada similar, i després de l'empat va controlar la situació, i tot i que no pogués inquietar en cap moment la porteria local, tampoc la de Miguel Àngel va patir perill.A la represa tot va canviar. Mourad va ser un malson per a la defensa mataronina i Miki Albert va ser l'estilet que es va clavar dues vegades en un minut per obrir un forat al marcador. Però en una altra jugada d'estratègia Molina va reduir diferències posant el Mataró novament en el partit, però tot va ser un miratge, ja que la defensa mataronina, que semblava trobar a faltar a Palacios i a Kiku Rimblas, en cap moment va estar segura i ben aviat va arribar el quart gol en una jugada molt ben trenada per la davantera local.

Aquest gol va enfonsar, ara sí l'equip groc-i-negre, que no va tenir capacitat de reacció, tot i que Molina en el temps afegit hauria pogut marcar el tercer quan els locals ja estaven relaxats.

GIRONA 4 - 2 CE MATARÓ

GIRONA

Edu Carrera, Jose, Crivillé, Raset, Dot, Dani Martí, Mourad (Dorca 82'), Pitu, Plangumà (Guitart 65'), Nacho (Xumetra 73') i Miki Albert.

CE MATARÓ

Miguel Ángel, Javi Gonzàlez, Rangel, Víctor Duran, Oliver, Altuna (Mancheño 63'), Sauras (Marcos 58'), Navarro, Molina, Carlitos (Artur 54') i Callicó.

Àrbitre

Sr. Oliva Bueno. Targetes grogues a Mourad dels locals i a Sauras, Víctor Duran i Navarro del Mataró.

GOLS

9' Miki Albert remata a la sortida d'un córner (1-0)

17' RANGEL també rematant a la sortida d'un córner llançat per Callicó (1-1)

49' Miki Albert (2-1)

50' Miki Albert (3-1)

56' Falta llunyana que remata MOLINA ficant el peu avançant-se al seu marcador (3-2)

59' Planagumà (4-2).