Arriben els tres primers punts del Cirera

CIRERA 1 - 0 CATALANA

El Cirera va aconseguir la primera victòria de la temporada a casa per la mínima en el quart partit de lliga. L’equip va vèncer a l’equip de la Catalana que com els cirerencs no han fet un inici de lliga. Els grocs tot i no jugar molt bé van fer valer la renta agafada d’un gol durant la primera part per endur-se els seus tres primers punts de la temporada. A la primera els mataronins van sortir amb moltes ganes d’agradar al seu públic i d’aconseguir d’aquesta manera l’esperada primer victòria del campionat. Fruit d’aquest bon joc els grocs es van avançar en el marcador ben aviat. A partir d’aquí a l’equip li van entrar els dubtes i les pors i envers de tirar en davant es va tirar en darrera i a veure-les venir. Tot i això la defensa va està molt bé i es va arribar al descans amb el 1 a 0.

A la represa els visitants van anar a buscar l’empat, però amb més ganes que no qualitat, cosa que va facilitar molt la feina de la defensa groga per mantenir el seu marcador a zero fins al final del partit.