El CE Mataró supera amb solvència l'Europa

CE MATARÓ 3 - 1 EUROPA

El Mataró va saber jugar molt bé les seves cartes en un partit que es preveia molt obert i que realment s'hagués pogut decantar per qualsevol de les dues bandes. Però el conjunt mataroní va ser el més efectiu sobre el Municipal i va aconseguir de manera clara el tercer triomf de la temporada. Ara els homes de Manel Moya es col·loquen amb deu punts, a només un de la zona de play-off.Van ser els barcelonins els primers en crear perill real, però Isma va perdonar sol davant de Miguel Ángel. En canvi els groc i negres sí que van saber aprofitar una bona jugada del davanter centre Cebri, que va demostrar que a falta de gol també sap crear perls seus companys i es va treure de la màniga una gran centrada que va servir a Navarro per ramatar a boca de canó i fer l'1 a 0. Des del gol fins al descans es va poder veure una oportunitat clara per cada costat, però el marcador no es va moure. El segon temps va tardar en arrancar, però el públic va despertar quan Callicó –molt actiu durant tot l'encontre– va estavellar una falta directa al travesser, i dos minuts després es va encarregar de servir un córner que es convertiria en el sgon gol, obra del lateral Javi que va entrar com una exhalació a rematar al primer pal. El conjunt escapulat va estar a punt de reaccionar, però en una jugada embolicada a l'àrea loca, primer un defensa i després Miguel Ángel van treure la pilota de sota els pals. I un minut després va arribar la sentència, des del punt de penal. El gol de l'Europa va arribar al límit del temps reglamentari, i només va servir per maquillar el resultat final.

CE Mataró:

Miguel Ángel, Javi, Rangel, Víctor Duran, Palacios (Álex, 86'), Sergio Navarro, Pablo (Sauras, 55'), Carlitos, Cebri, Molina i Callicó (Marcos, 81').

Europa:

Salva, Fernando, Lucas, Gallego, Àlex (Pullé, 61'), Isma (Benji, 78'), Ivi, Geli, Cirio, Delmàs i Marc Pérez (Marcelo, 73').

Àrbitre:

Sr. Moreno Pérez. Targeta vermella directa a Molina (64'), Grogues pel local Rangel, i pels visitants Salva i Gallego.

Gols:

18' Jugada de Cebri que aconsegueix fer una bona centrada des de l'esquerra de l'àrea gran que NAVARRO remata ras al fons da la xarxa (1-0)65' Córner molt tancat servit per Calicó que JAVI remata des del primer pal a gol (2-0)84' Penal comès sobre Navarro que converteix CEBRI (3-0)90' Miguel Àngel, en pròpia porta (3-1)