El CE Mataró salva un punt al camp del Santboià (1-1)

Els homes de Manel Moya van empatar merescudament el partit

El CE Mataró va aconseguir un empat "in extremis" al camp del Santboià, gràcies a l'encert del mataroní Àlex que havia entrat a la segona meitat. El partit no va tenir una qualitat excessiva i no es va animar fins que el local Marc Pujol va avançar als seus i Manel Moya va optar per fer una aposta més ofensiva que aquest cop va donar els fruits esperats a un minut pel final.

El partit es va animar a la segona part La primera part del partit va ser fluixa, de poc futbol, i amb els dos equips intentant control·lar la situació i sense que s'acostessin a les àrees rivals amb perill. A la línia defensiva groc-i-negre va debutar Rangel que va substituir amb força encert el sancionat Víctor Duran.

A la represa va semblar intensificar-se el domini local, però la defensa mataronista aguantava bé fins que els vermells es van avançar amb un gol de falta directa, i això va obligar a Manel Moya a fer entrar els joves Pablo, Àlex i Uri, que van revolucionar el joc de l'equip, que fins aquell moment havia estat altre cop bastant fluix com havia passat contra el Prat. El Mataró va guanyar en rapidesa i en intensitat, trobant el premi de l'empat ja quasi sobre el temps reglamentari gràcies a l'oportunisme d’Àlex Cañadilla. Possiblement l'entrenador mataroní haurà de donar una mica més d'oportunitats a aquests joves...

Santboià:

Miki, Sabater (Chiri, 80'), Ros, Rubén Ortiz, Dani Gimeno, Àlex Pérez, Soler (David Pérez, 64'), Marc Pujol, Marc Arias (Pradas, 84'), Luisinho i Gallart..

CE Mataró:

Miguel Àngel, Javi González, Rangel, Kiku Rimblas, Julián Palacios, Navarro, Altuna (Pablo, 74'), Carlitos (Uri, 72'), Cebri (Álex, 79'), Molina i Callicó.

Àrbitre:

Cardosa Montesinos. Targetes pels locals Sabater, Ros, Álex Pérez, Marc Pujol i Luisinho, i els mataronistes Rangel, Kiku Rimblas i Molina.

Gols:

70' Marc Pujol (1-0).

89' Àlex (1-1)

Enllaç amb la Classificació de 3a Divisió