Un Mataró apàtic cau davant d'un Prat molt sòlid

L'equip groc-i-negre no es va veure mai capaç de capgirar el marcador

El Club Esportiu Mataró va perdre el seu primer partit de la temporada a casa davant del Prat, un equip que fins ara només havia sumat un punt en els tres partits jugats, però que va venir a Mataró a "mossegar" i amb l'esperit de lluita encomiable que tenen els equips de Quico Díaz i una bona col·locació sobre el terreny de joc, no va deixar que l'equip groc-i-negre pogués fer pràcticament res en atac. La defensa local es mostra insegura Tot i això en els primers compassos del partit el Mataró va trenar algunes bones jugades i hauria pogut marcar en un gran embolic dins l'àrea amb tres o quatre xuts seguits refusats tots per la defensa visitant. Aquí es va acabar l'atac del Mataró a la primera part i en canvi a l'altre banda la velocitat dels davanters pratencs posava en perill la porta local ja que la defensa no es va mostrar massa segura, i abans de la mitja hora de joc ja va arribar el primer gol, sense que l'equip de Manel Moya mostrés capacitat de reacció fins al descans. Només un xut groc-i-negre entre pals A la represa va entrar en joc Molina, que en aquesta ocasió tampoc va aportar res. El mig camp era dels visitants i amb una forta pressió afogaven els intents locals de construir joc i la pilota a penes va arribar a l'àrea visitant i només un xut de Cebri als 52' va anar entre pals obligant a Roig a fer una bona aturada. Després res de res. Amb un Mataró apàtic i nerviós perquè l'arbitratge no tallava el joc dur dels visitants, van anar avançant els minuts sense ocasions de gol, fins que, amb el Mataró jugant ja en inferioritat, un contraatac del lateral Moreno va acabar amb penal i amb el segon gol pratenc, que els assegurava una justa victòria en un partit en que el Mataró va mostrar les seves carències quan toca jugar a casa contra un equip d'aquests que no deixen jugar.

CE Mataró:

Miguel Àngel, Javi González, Victor Duran, Kiku Rimblas, Julián, Altuna (Molina 46'), Marcos (Sauras 60'), Carlitos, Uri (Pablo 72') i Callicó.

Prat:

Roig, Moreno, Xavi Valls, Rafa, Comas, Vacas, Palet, Pabralejo (Mayoral 66'), Ochoa (Cervantes 83'), Jaime, Miquel Rubio (Carlos López 72').

Àrbitre:

Carlos Gallardo. Bastant malament. Va ensenyar targetes grogues a Víctor Duran (2, expulsat als 78'), Julián, Molina, Carlitos, Cebri i Callicó del Mataró i Comas, Vacas, Miquel Rubio i Carlos López de l'equip pratenc.

Gols:

24' Sacada de banda des de la banda dreta de l'atac visitant, refus defensiu i Vacas des del vèrtex esquerra de l'àrea engalta un potent xut creuat que entra enganxat a la base del pal (0-1).

89' Penetració per la banda dreta de Moreno i quan ja entrava dins l'àrea petita es travat per Palacios i l'àrbitre assenyala el clar penal que transforma Jaime (0-2).