Empat del Cirera amb nou homes

L’àrbitre va ser el protagonista en el partit davant el líder

El Cirera va empatar al camp del líder en un partit trepidant on l’àrbitre va ser veritable protagonista del matx expulsant dos jugadors grocs i xiulant fins a tres penes màximes.

La primera part va ser ben moguda i al minut quatre de joc els locals es van avançar en el marcador, però poc després Benja va fer l’empat. En el minut vint i cinc l’àrbitre va començar el seu recital i va assenyalar un penal inexistent contra el Cirera que a conseqüència d’això es va quedar amb un home menys, tot i això els locals van errar el penal i un minut després Ito va fer el 1-2. Abans d’arribar al descans els de casa van fer l’empat en una jugada a pilota parada.

A la represa el Cirera va veure com un altra cop un dels seus jugadors era expulsat, aquest cop el porter Palomino, però tot i estar amb dos homes menys es va posar per davant en el marcador de penal. Al final del matx el Santvicentí es va fer amb el domini de la pilota gràcies a la seva superioritat numèrica, tot i això el Cirera va aguantar bé, però a pocs minuts pel final l’àrbitre els hi va xiular un altre penal en contra que va ser l’empat final.

SANTVICENTÍ 3 - 3 CIRERA
CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, Gomez, Juan, Moreno (Edu), Benja (Valiente), Diaz, Ito (Raul), Mena, Valero.