Quarta derrota consecutiva a casa

El Girona, un sòlid líder, va saber aprofitar les seves ocasions

El Mataró, després d'haver obtingut una valuosa victòria al camp del Granollers que si més no semblava poder-li haver donat un xic de moral, va perdre el seu quart partit consecutiu a camp propi (1-2), establint un rècord negatiu pel que fa a la història del club groc-i-negre. Aquest cop els tres punts van volar cap a Girona.

Una altra primera part de tempteig
El partit va començar com els darrers que hem vist al camp municipal mataroní, amb dos equips que busquen el control de la situació, però sense llançar-se mai obertament a buscar el gol, que aparentment és, ... o hauria de ser, l'objectiu d'aquest esport, i sobretot quan un dels dos equips és un dels grans de la categoria com el Girona, que pràcticament ja té el "play-off" a la butxaca, i que té jugadors de molta qualitat a les seves files.

Però ara es tracta simplement d'esperar l'errada de l'adversari i saber-la aprofitar. I el primer en fer-ho va ser l'equip visitant que va aprofitar una pèrdua de pilota de l'equip mataroní, per fer una ràpida penetració per la banda esquerra que va rematar de forma perfecta el seu davanter centre avançant-se als seu marcador i al porter local. I així el Mataró ja va anar a remolc, cosa que no li agrada.

El joc va continuar amb la mateixa tònica sense més aproximacions a cap de les dues àrees i només amb algun xut llunyà, fins que a la mitja hora de joc en una falta bastant fora de l'àrea a la banda dreta de l'atac local va servir perquè Kiku Rimblas col·loqués la pilota al cap de Manolo que va marcar el seu segon gol en dos partits, empatant el matx.

Una segona part una mica més moguda
A la segona part el joc es va obrir una mica com si els dos equips busquessin amb una mica més de ganes el triomf, però primer en un contraatac local en que anaven quatre contra dos, Pacheco va embolicar-se lamentablement enlloc de donar una passada definitiva i després en un de visitant Cañadas va frustrar la rematada de Mourat amb una gran aturada. Els dos extrems visitants portaven força perill i Felipe va enviar un centre-xut que va anar a la part superior del travesser i quan s'havia acabat de superar la mitja hora de joc Mourat va aprofitar una errada de Kiku per marcar el que seria el gol de la victòria. Després encara Felipe i Dani disposarien de dues bones oportunitats frustrades per Cañadas, una d'elles en possible penal no assenyalat pel col·legiat, i ja en temps afegit Kiku intentaria esmenar la seva errada anterior, en una jugada calcada al primer gol gironí, però la seva rematada des de l'àrea petita a centrada de Delmàs va sortir alta. Evidentment aquest no era el dia de sort d'en Kiku... i si d'un sòlid Girona que amb aquest triomf tornava a ser líder.

CE MATARÓ 1 - 2 GIRONA

CE MATARÓ: Cañadas, Franc, Jose, Kiku, Manolo (Lucas 71'), Ballús, Sauras, Pacheco (Luismi 85'), Molina, Delmàs i Charly (Alejandro 84').
GIRONA: De la Fuente, Jose, Serra, Dot, Raset (Freixa 67'), Cornellà, Mourat, Matamala, Dani, Dorca, Felipe.
ÀRBITRE: Sr. Fuentes. Targetes grogues a Manolo i Molina del Mataró i na Dot, Matamala i Felipe del Girona.
GOLS: 12' Bona jugada de Felipe per la banda esquerra i rematada perfecte de Dani (0-1); 31' Falta llançada des de la dreta per Kiku i rematada de cap de MANOLO (1-1); 77' Pilota llarga de la defensa gironina i intent de cessió amb el pit de Kiku cap a Cañadas que queda curta i permet a Mourat avançar-se al porter local i marcar a plaer (1-2).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol