Segona victoria consecutiva de la Cerdanyola

Els mataronins van derrotar el Mollet, un rival de la zona alta per 2-1

La Cerdanyola va aconseguir la seva segona victòria consecutiva en el seu estadi i davant un rival de la zona alta de la classificació. L’equip amb el nou entrenador agafat moral i estar amb les piles posades per salvar una temporada més la categoria.

La primera part del matx va estar molt igualada tot i que van ser els locals els que van tenir les ocasions més clares per endur-se alguna petita avantatge al descans. A la segona només començar el Mollet es va posar per endavant en el marcador, però aquest cop la Cerdanyola no es va venir avall i amb els dos canvis fets pel nou tècnic van donar un aire nou a l’equip i en vint minuts es va capgirar el marcador amb gols d’Oscar i Calero. En els últims minuts als visitants els hi van entrar les presses per empatar el partit i van jugar massa esverats, fruit d’això van ser expulsats un jugador del Mollet i el seu entrenador en canvi els grocs van tenir molta serenitat en els últims minuts de joc i es van dedicar tenir la pilota i a deixar passar el temps.

CERDANYOLA 2 – 1 MOLLET

CERDANYOLA: Mario, Carlos, Albert, Camprubí, Linares, Oscar, Augusto, Uri (Calvo,75’), Cristian (Calero,50’), David (Vicaria,83’), Gavilan (Bustos,50’).

Àrbitre: Sr. Jurado Navas. Va amonestar amb targeta groga als locals Camprubí, Oscar, Augusto, Uri, David, Calvo i als visitants Andreu, Angel. Va expulsar amb doble groga al visitant Chino en el 82’ i al entrenador visitant en el 82’.
Gols: 48’ Jonathan (0-1), 60’ Oscar (1-1), 72’ Calero (2-1).

La Cerdanyola Femení ja és segona
La Cerdanyola es va endur el derbi maresmenc contra l’Argentona per 3-1, i amb aquesta ja són cinc les victòries consecutives de l’equip groc que es posa segon en la classificació. La primera part va estar molt igualada amb una Argentona molt combativa que va empatar el matx abans d’arribar al descans. A la segona la superioritat local es va deixar veure i amb dos gols més la Cerdanyola va finiquitar la victòria.
Van jugar: Mar, Mari, Sara, Marka, Busta, Flores, Sole (Lala), Paula (Dori), Jesi, angi, Heidi.