Un CE Mataró sense pólvora en atac perd a Lloret

L'equip groc-i-negre només ha marcat dos gols en els últims sis partits a camp contrari

200308Fu_LloretCEM

El CE Mataró continua amb la pólvora mullada en atac i es va quedar sense marcar i sense poder puntuar al camp d'un equip de la zona baixa com és el Lloret. Amb aquest resultat, si la Guineueta supera avui el Parets, l'equip de Raul Moroy podria baixar a la setena posició.

L'equip local va sortir molt fort i va tancar l'equip groc-i-negre al seu camp durant quasi tota la primera part, en la qual el Mataró no va gaudir de cap ocasió clara. Sí que en va tenir l'equip local obligant Toni a fer alguna bona aturada. Després Dani Prieto va tallar una incursió del davanter centre lloretenc quan estava a punt de rematar. Però aquest mateix jugador va guanyar l'esquena de la defensa mataronina i va superar el porter Toni quan faltaven set minuts per arribar al descans.

A la represa, amb els canvis, el Mataró, com havia passat en l'últim partit a casa, va guanyar en intensitat i va dominar totalment la situació, amb les bones penetracions dels laterals, tant Joel com Aleix, per banda, però tampoc va tenir ocasions molt clares.
Només un xut d'Aitor que va treure el porter local quan entrava enganxat a la base del pal i una rematada de cap de Dani que va sortir fora per poc. Però la defensa lloretenca va contenir força bé els atacs de l'equip groc-i-negre, que una vegada més es va quedar sense marcar fora de casa, on no ha guanyat des de la visita al camp del Rubí, que serà el pròxim rival al Municipal del Centenari.

Van jugar: Toni, Joel, Dani Prieto, Isma (Tejedo 62'), Víctor Yustos (Aleix Cirera 46'), Fiti, Pol Almellones, Aitor (Fran Ochoa 62'), Toni Paredes (Bargalló 46'), Uri (Samu 55'), Kique.