Gran victòria de la UD Cirera a Premià de Mar

Un gol del juvenil Buba Juwara dona un triomf que no s'aconseguia des de feia 35 anys

200306Fu_PremiàCirera

L'equip de la UD Cirera va aconseguir el dijous al vespre una important victòria a Premià de Mar en partit avançat de la 23a jornada de la 2a Catalana, en un camp que en els últims temps no se li havia donat massa bé a l'equip groc. Amb els tres punts el Cirera s'allunya de la zona de descens i se situa a només 5 punts del seu rival que és 5è a la classificació.

L'equip cirerenc i el premiananec (que recordem que havia arribat a estar a 2a Divisió B) només han coincidit vuit vegades i sempre a 2a Catalana, i des de la temporada 1985-86 l'equip cirerenc no guanyava en aquell camp.
En les quatre últimes visites (des de la temporada 2013-14 fins a la 2016-17) sempre s'hi havia perdut i el Cirera no hi havia marcat cap gol en les tres últimes ocasions.

L'equip de José M. Polo tenia moltes baixes per lesió i el tècnic va haver de tirar d'alguns juvenils i un d'ells, Buba Juwara, va ser el que va aconseguir el gol del triomf, ja en el temps afegit amb un xut creuat després d'una bona assistència d'Ibu Baldeh.
A la primera part els dos equips havien tingut ocasions però no havien pogut marcar. Al cap de vint minuts de la represa es va avançar el Cirera amb una rematada de cap d'Ibu Cámara i després va tenir un parell d'ocasions d'ampliar l'avantatge. Però el que va marcar va ser l'equip local quan quedava un quart d'hora per al final. En el temps que quedava cap dels dos equips es va conformar amb l'empat i el premi va ser per a l'equip mataroní amb el gol de Buba.

Van jugar: Toni, Bernat, Juako, Ousmane (Albert Viciano 56'), Xavi Jiménez (Joel Pérez 82'), Izar, Agus (Buba Juwara 74'), Álvaro Yustos, Kamal (Joel Morales 85'), Ibu Cámara, Ibu Baldeh.