Triomf de prestigi del Cirera al Nou Sardenya

El Molinos fa un gran partit, sense premi, al camp del líder de 2a Catalana

Gran victòria del Cirera al camp de l'Europa B que li permet consolidar-se a la zona tranquil·la de la classificació en el 10è lloc. Pitjor ho té el Molinos que va perdre al camp del líder i continua en zona de descens.

200217Fu_EuropaBCirera

EUROPA B 0-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Bernat, Ousmane, Juako, Cristian Romero, Izar, Agus, Yustos, Kamal (Joel 77’), Ibu Càmara (Marc Palau 77’), Ibu Baldeh (Aleix Tarrés 84’).

L'equip cirerenc va obtenir un triomf de molt de prestigi al Nou Sardenya davant un equip que no perdia allà des de finals del 2018.
Després d’una primera part amb poques ocasions i amb el dos equips intentant controlar la situació, quan els dos equips ja pensaven en el descans Juako va enviar una passada perfecta en profunditat que Kamal, amb un toc de qualitat, va tranformar en el primer gol.

202017Fu_EuropaBCirera

A la represa l’Europa buscava l’empat, però l’equip cirerenc gaudia de moltes ocasions a la contra i finalment Baldeh va ser el que va marcar el gol que semblava de la tranquil·litat en jugada personal, quan quedava mitja hora. Però de seguida el Cirera es va quedar en inferioritat per expulsió d’Izar i va tocar partir davant el fort atac local. Però la defensa va estar ferma i Toni sensacional al darrere.

200217Fu_SolucionesYa

La UD Cirera a través de les seves xarxes socials demana solucions urgents al problema de les obres al Municipal de Cirera, que s'arrosseguen des de fa molt de temps i que obliguen el primer equip a jugar al Municipal del Camí del Mig, i complica moltíssim la tasca diària d'entrenaments de tots els equips del club.
En el seu twitter llegim que el club, els jugadors i les 400 famílies, se senten ignorats i enganyats per part de l'Ajuntament de la ciutat.

LLEFIÀ 1-0 UD MOLINOS 

UD MOLINOS: Dani Ramos, Carmona, Héctor Deniz, Artero, Héctor Urbano (Toni Martín 46’), Jorge, Peque (Rodri 69’), Adrián Borrego, Isra (Yero Balde 82’), Aitor Rodríguez (Banegas 76’), Bustos.

L’equip blanc-i-blau va fer un bon partit al camp del líder, però va acabar patint la seva tercera derrota seguida. Els de Palma van defensar bé, però ja prop del descans van rebre el gol local. Després a la represa l’equip molinenc va fer un gran joc fent patir molt a l’equip badaloní i gaudint de moltes ocasions, però topant amb una gran actuació a la porteria local de Cesc de Bode, que havia estat porter del CE Mataró fa dues temporades.

200217Fu_LlefiàMolinos