El CE Mataró només pot treure un punt del camp del cuer

L'equip groc-i-negre es manté en el sisè lloc de la 1a Catalana

Futbol CE Mataró - Llagostera B

El CE Mataró tenia una bona oportunitat per sumar tres punts a camp contrari, cosa que no succeeix des de fa tres mesos, ja que visitava el camp del cuer, el Llagostera B. Però s'ha hagut de conformar amb un puntet que manté l'equip en el sisè lloc, amb 13 punts d'avantatge sobre la zona de descens que obre el Júpiter, l'equip que visitarà el diumenge vinent el Municipal el Centenari.

El partit ha començat mogut i de seguida Samu ha tingut la primera ocasió que ha tret el porter local, però ben aviat ha estat Pol Andiñach el que ha salvat el gol llagosterenc. Després fins al final el partit no ha tingut un dominador clar, amb el Mataró controlant més la pilota, però amb els gironins sortint bé a la contra.

Només començar la segona part l'equip local ha enviat una pilota al travesser i immediatament han marcat el primer gol. Arran d'això Raul Monroy ha mogut la banqueta i l'equip groc-i-negre ha semblat agafar més empenta i Isma Aguilar en una bona rematada ha empatat el partit. Quedava quasi mitja hora de joc en la qual els dos equips han buscat el gol, però sense trobar-lo, per acabar el partit amb un empat que es pot considerar just.

LLAGOSTERA B 1-1 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Joel Marín, Dani Prieto, Isma Aguilar, Víctor Yustos (Carles Torrents 54'), Parri (Fiti 54'), Pol Almellones (Sergi Sànchez 62'), Fran Ochoa (Aleix Cirera 54'), Kique Amador, Toni Paredes (Uri 62') i Samu.
GOLS: 47' Ayoub (1-0); 66' ISMA (1-1).