Quarta victòria seguida de la UD Cirera

El Molinos no acaba de reaccionar i porta quatre jornades sense guanyar

La jornada de 2a Catalana va mantenir les dinàmiques dels dos equips mataronins. El Cirera de José M. Polo va obtenir la quarta victòria seguida i la UD Molinos va patir una dolorosa derrota amb la qual encadena quatre jornades sense guanyar.

200203Fu_SPER-CIRERA

SANTA PERPETUA 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Bernat, Ousmane, Juako, Cristian Romero, Izar, Álvaro Yustos, Agus Campos (Marc Palau 87'), Ibu Baldeh, David Gonzàlez (Aleix Tarrés 81') i Ibu Cámara (Kamal 63').

L'equip cirerenc va obtenir la quarta victòria consecutiva i s'enfila ja fins al novè lloc allunyant-se de la zona de perill. El triomf no va ser fàcil, ja que l'equip vallesà es va avançar al cap de 20 minuts de joc. Però no va tardar en empatar el golejador cirerenc Ibu Baldeh, aprofitant una assistència de Bernat. La segona part va ser vibrant amb ocasions per als dos equips i amb bones intervencions dels porters, però el porter local no va poder fer res per aturar un gran xut d'Agus Campos que va significar el gol del triomf.

RACING VALLBONA 2-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Héctor Deniz (Mamadou 57'), Borrego, Héctor Urbano, Jordi Cano (Saldaña 57'), Carmona, Isra (Aitor Rodríguez 46'), Manrique, Bustos, Toni Martín (Rodri 71') i Aitor Moreno.

Una altra dolorosa derrota de l'equip blanc-i-blau, que continua amb molt mala sort i situat en la zona de descens. L'equip de Juanjo Palma es va avançar amb un gol en fred de Jorge Manrique, i després va defensar amb ordre, però ja prop del descans l'equip barceloní va empatar. A la represa el Molinos va mantenir-se ferm i va tenir opcions de marcar, però ja en el temps afegit va arribar el gol local que va desequilibrar la balança.