El Molinos empata amb el segon de 2a i el Cirera guanya el tercer partit seguit

A 3a Catalana victòria de la Mataronesa i derrota de La Llàntia

En la jornada del passat cap de setmana de la 2a Catalana el Molinos va empatar a casa contra el segon classificat però continua en zona de descens, mentre que el Cirera de José M. Polo continua en bona ratxa i va sumar la tercera victòria seguida davant un rival directe i escala fins al desè lloc de la taula.

Futbol Molinos - Sant Pol

UD MOLINOS 1-1 SANT POL

UD MOLINOS: Dani Ramos, Hèctor Deniz, Artero, Carmona, Jordi Cano (Mamadou 78’), Javi Fernández (Héctor Urbano 17’), Manrique, Isra (Saldaña 73’), Bustos, Toni Martín (Aitor Rodríguez 57’) i Aitor Moreno (Rodri 64’).

Bon empat del Molinos davant del segon classificat demostrant que la seva classificació podria ser molt millor de la que és actualment. L’equip santpolenc va tenir més la pilota i es va avançar-se poc abans de la mitja hora de joc, però l’equip local va replicar de seguida amb gol de Javi Bustos, aprofitant un refús dins l’àrea petita.
Després l’equip visitant va dominar però el Molinos va controlar bé al darrere i va crear ocasions clares a la contra, però ni un ni l’altre equip van poder fer moure el marcador.

Més fotos del partit de Dani Ferrer

Futbol Molinos - Sant Pol

Futbol Molinos - Sant Pol

Futbol Molinos - Sant Pol

Futbol Molinos - Sant Pol

UD CIRERA 3-0 RACING VALLBONA

UD CIRERA: Toni Rodríguez, Bernat, Xavi Jiménez (Ousmane 77’), Juako, Cristian Romero, Izar, Álvaro Yustos, Agus Campos (Marc Palau 85’), Kamal (Baba 85’), Ibu Baldeh, David Gonzàlez (Aleix Tarrés 71’).

200126Fu_CireraVallbona

L'equip cirerenc va sumar la tercera victòria seguida i puja fins al 10è lloc, escalant tres places a la classificació. L’equip local va controlar la situació, davant un equip que defensava bé, i es va avançar amb un gol d’Agus Campos als 30 minuts de partit, aprofitant una assistència d’Alvaro Yustos. Després a la represa l’equip local va trobar més forats i a la mitja hora Ibu Baldeh va resoldre el partit amb dos gols en cosa de quatre minuts, que ja van deixar absolutament tocat l’equip barceloní.

200126Fu_AlegriaCirera

A 3a Catalana la Mataronesa supera a La Llàntia a la classificació

LA LLÀNTIA 1-2 JÚNIOR SANT CUGAT

AD LA LLÀNTIA: Pulido, Mamadou, Kanteh, Traoré, Hassan, Jerreh, David Cano, Yusupha, Valle (Oumar 60’), Isma (Touré 72’) i Jalal  (Raul 64’).

Després del gran partit que havien fet la setmana anterior davant del líder, però que acabà amb derrota, l’equip llantienc ha sortit mentalitzat i s'ha avançat aviat amb gol de Valle. Però els visitants han esperat la seva oportunitat i al voltant de la mitja hora de la represa han capgirat el marcador amb dos gols en tres minuts, deixant ben tocat l’equip verd.

MATARONESA 1-0 SANTVICENTÍ

UD MATARONESA: Oliver, Dembo, Charro (Alaghie 69’), Miguel, Manga, Beltrán,  Anas (Cantón 89’), Adama (Mendy 62’), Carrasco, Badr, Fouad (Pedro Sosa 62’).

L'equip arlequinat ha fet un bon partit, controlant bé el tercer classificat. Ha tingut la sort de veure com el porter visitant era expulsat dins la primera part. Després a la segona part els locals han fallat un penal, però han sabut esperar amb paciència per aconseguir el triomf gràcies a un gol de Anas Serrouk en el tram final del partit. Amb aquest gol la Mataronesa s’allunya una mica de la zona de descens i supera l’altre equip mataroní, La Llàntia, a la classificació.

200126Fu_MataronesaSantvicentí