Gran victòria del CE Mataró davant del segon classificat de la 1a Catalana

L’equip groc-i-negre ha superat el Vic amb una rematada de cap de Tejedo a la sortida d’un córner

Futbol CE Mataró - Vic

El CE Mataró rebia avui al Municipal del Centenari el segon classificat de la 1a Catalana, un altre històric del futbol català com és el Vic i ha obtingut una gran victòria que li permet mantenir-se en el cinquè lloc de la classificació, igualat amb el quart, i ara a només 6 punts del segon.

Després de la derrota del dissabte anterior, també a casa, davant del Manlleu, l’equip de Raul Monroy necessitava el triomf per no veure’s despenjat de la zona alta, i l’ha aconseguit molt merescudament davant un equip que només havia encaixat 8 gols en els 13 partits disputats de lliga. El triomf ha arribat gràcies a un gol marcat quan faltava un quart d’hora per acabar, amb una rematada de cap de Josep Maria Tejedo a la sortida d’un córner llançat per Aitor Gonzàlez.

 

La victòria ha estat molt treballada i absolutament merescuda per a un equip groc-i-negre que ha fet un gran partit i que només s’ha vist superat per l’equip rival en el primer quart d’hora. La pressió alta dels vigatans dificultava el joc de l’equip local i en els primers minuts l’equip visitant ha disposat d’una claríssima ocasió que un davanter ha enviat alta en immillorable posició.

Futbol CE Mataró - Vic

L’equip local s’ha anat centrant. Amb Tejedo, Dani Prieto i Isma al centre de la defensa, esplèndids tots tres avui, amb Joel i Aleix per les bandes, amb Parri, Marc Pascual i Pol al mig del camp, ajudats per Samu, i amb Uri com a referent a la punta de l’atac. A partir del quart d’hora l’equip groc-i-negre ja s’ha anat aproximant a l’àrea visitant i el Vic ja no s’ha tornat a apropar amb perill. Les millors ocasions locals han arribat a peus de defenses, en dos xuts de Joel i un altre d’Isma, després de bona jugada personal, que han sortit fora per poc.

A la represa d’inici ha semblat que altra vegada el Vic agafava la iniciativa, però ha estat pocs minuts. De seguida el Mataró ha tornat a dominar la situació. Amb Toni Paredes a la punta s’ha generat més perill i han anat arribant ocasions, cosa que no passava a l’altra porteria, on la defensa estava seguríssima i si feia falta també ho estava Pol al darrere.

191222Fu_CEM-VICGol2

Als vint minuts ha començat el “moment Tejedo”. A la sortida d’un córner el central groc-i-negre ha marcat un gol amb la mà, que ha estat anul·lat, veient targeta, poc després ha rematat fora amb el peu quasi sota pals, però a la tercera, quan quedava un quart d’hora per acabar, ha estat la vençuda quan ha rematat de cap de forma inapel·lable una sacada de còrner d’Aitor des de l’esquerra. Bon premi a un gran partit del central del Mataró.

191222Fu_CEM-VICgol

Fins al final el Vic ha obert línies però sense crear cap opció clara de gol. A l’altre costat Fran Ochoa encara ha tingut el segon quan, aprofitant que el porter havia sortit a refusar a fora de banda una pilota lluitada per Toni, ha xutat de lluny a porta buida, però el seu xut ha sortit fora per poc.

191222Fu-CEMVic-Gol3

CE MATARÓ 1-0 VIC

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Joel Marín, Tejedo (Adrián Simón 92’), Dani Prieto, Isma, Aleix Cirera (Kamal 80’), Pol Almellones, Parri, Marc Pascual (Aitor Gonzàlez 72’), Uri Martínez (Toni Paredes 57’), Samu Bayón (Fran Ochoa 62’).
GOLS: 76’ TEJEDO (1-0).

VÍDEO DEL PARTIT DE L'STREAMING DE LA FCF, AMB NARRACIÓ DE SERGI MAS

Un conegut, molt recordat per l'afició groc-i-negra, a la banqueta vigatana

L'equip osonenc està entrenat per Albert Càmara, que havia estat jugador del CE Mataró.
El tècnic del Vic va arribar al CE Mataró la temporada 1992-93, quan l’equip groc-i-negre jugava a Preferent, i després va viure dos ascensos, la temporada 1993-94 de Preferent a 1a Catalana, i la temporada 1994-95 de 1a Catalana a 3a Divisió.
Durant aquest període, tot i ser defensa, va marcar 17 gols, deixant un record inesborrable com a potentíssim llançador de faltes, a l’estil Koeman.