Molinos i Cirera busquen el primer doblet contra rivals directes

Els dos equips mataronins de 2a Catalana estan a la zona baixa i necessiten puntuar

  • Divendres, 20 Desembre 2019 01:55

Aquest pròxim diumenge els dos equips mataronins de la 2a Catalana de futbol juguen a casa i busquen el primer doblet de la temporada, que fins ara no s'ha pogut produir.

Els dos equips estan a la zona baixa i necessiten sumar, sobretot la UD Molinos que és cuer amb 7 punts. La UD Cirera, que acaba de guanyar al camp del Canyelles, és 13è amb 15 punts.

L'equip molinenc juga el diumenge a les 12 hores rebent el Canyelles, l'últim rival del Cirera, que és 16è amb un punt més. Sembla una ocasió immillorable per treure el millor joc i deixar abandonada la mala sort i aprofitar el factor ambiental per sumar els tres punts.

Futbol Cirera - Santa Perpetua

L'equip cirerenc juga a la tarda, a les 17 hores, al Camí del Mig, contra el Parc, que està un lloc i un punt per sota de l'equip de José M. Polo. També sembla rival adequat per sumar els tres punts.

Els dos equips de 3a Catalana també juguen a casa

També els dos equips de 3a Catalana juguen a Mataró. La UD Mataronesa (12è classificat amb 15 punts) rep el dissabte (17 hores) al Camí del Mig al Vilassar de Dalt (6è amb 26 punts), en un partit difícil.
L'AD la Llàntia (10è amb 17 punts) rep el diumenge a les 12 hores l'equip badaloní de La Salut Pere Gol, que és 14è amb 13 punts.