El CE Mataró el diumenge rep el Vic, segon classificat de la 1a Catalana

L'equip osonenc està fent una gran temporada i l'equip groc-i-negre haurà d'estar molt bé per guanyar

  • Divendres, 20 Desembre 2019 01:45

Mataró - Vic

El CE Mataró després de dues derrotes consecutives rep la visita d'un rival molt complicat, el Vic, que és el segon classificat i està 9 punts per sobre de l'equip groc-i-negre que és 6è.

Els osonencs fins ara només han perdut un partit fora de casa, al camp de la Guineueta, i només han rebut 8 gols en els 13 partits jugats de lliga. Això ja fa pensar en la dificultat que trobarà l'equip de Raul Monroy, que no ha marcat en els dos últims partits, per poder trobar el camí del gol.

El Vic és un dels equips que ha estat més vegades rival del Mataró. Fins a 33 vegades han jugat aquí en partit de lliga... i només una vegada han aconseguit guanyar. Va ser la temporada 82-83 a 3a Divisió.
L'última visita de l'equip osonenc va ser la temporada 2015-16 a 1a Catalana i el resultat va ser d'empat a zero. En l'anterior visita la temporada 99-00, a 3a, el Mataró va golejar per 7 a 1.

L'equip femení i el juvenil es desplacen

L'equip femení del CE Mataró que és 7è de la 1a Catalana, va perdre la setmana passada per 1-0 al camp del Seagull de Badalona i aquest diumenge (18 hores) es torna a desplaçar, ara al camp del Montcada, que està dos punts per sota.

L'equip juvenil del CE Mataró, que també va perdre el dissabte passat per 1-0 al camp del Badalona i ha caigut a la zona de descens, el diumenge al migdia visita el Mercantil de Sabadell, que està tres punts per sobre, en el que és el penúltim partit de la 1a volta.