El Cirera guanya a fora i respira

El Molinos cau golejat a Argentona i continua a la cua de 2a Catalana

La jornada de 2a Catalana va suposar un pas endavant per al Cirera que va guanyar fora de casa, però no així per al Molinos, que continua a la cua de la classificació.

191215Fu_Canyelles-CIRERA

CANYELLES 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Bernat, Jordi, Ximillo, Cristian Romero, Xevi, Juako, Yustos, Agus (Marc Palau 94’), Aleix (Gianluca 67’), Ibu Baldeh.

L’equip groc va tenir un bon inici, ja que als cinc minuts Ibu Baldeh va marcar rematant una centrada de Cristian Romero. Però no van tardar a empatar els de Nou Barris.
A partir d’aquí es va viure un partit molt obert amb els dos equips buscant el gol i gaudint de bones ocasions, en ocasions fent lluir els dos porters i en altres sense trobar porteria. Però quan ja estaven a punt de complir-se els quatre minuts de prolongació que havia decretat l’àrbitre, en un contraatac, Agus va servir a Gianluca que va marcar el gol del triomf. Són tres punts d’or que permeten respirar una mica a l’equip de Jose M. Polo.

ARGENTONA 5-2 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Héctor Deniz, Carmona, Artero, Jordi Cano (Mamadou 37’), Isra (Javi Fernández 63’), Saldaña (Toni Martín 63’), Aitor Rodríguez, Bustos (Javi 79’), Rodri, Aitor Moreno (Adrián Borrego 79’).

Dolorosa derrota de l’equip blanc-i-blau en el derbi maresmenc davant d’un equip que es va mostrar letal a la segona part. Es van posar bé les coses per als de Palma quan Rodri va marcar a poc de començar. Va empatar l’equip argentoní de penal, però novament Rodri va avançar el Molinos.

L’equip local va marcar un gol d’aquells anomenats “psicològics” ja fregant el descans, i a la represa ho va brodar i va tenir deu minuts “bojos” en els quals va marcar tres gols per sentenciar el partit i deixar el seu rival a la cua.

Bona jornada per als equips de 3a Catalana

Per la seva part els dos equips mataronins de 3a Catalana van tenir una bona jornada puntuant fora de casa i allunyant-se de la zona de descens.

FUNDACIÓ MONTGAT 2-2 AD LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Àlex, Badji, Ibra Kanteh, Moussa, Hassan, Oumar, Yusupha, Isma, Sergio Garcia i Eric Jiménez (Carrillo 61’), David Cano (Valle 71’).

Empat de l’equip verd al camp d’un equip en zona de descens. Els llantiencs van portar la iniciativa en el marcador, primer amb gol de Mamadou Badji a la primera part i després de Sergio Garcia a la segona, però que foren neutralitzats en ambdues ocasions per un equip molt necessitat de punts.

 

JÚNIOR – MATARONESA 1-2

UD MATARONESA: Moreno, Dembo, Enrique Charro, Mendy (Oliver Leiton 88’), Manga, Roger, Nogales, Anas, Adama (Ferran Leiton 46’), Carrasco, Fouad (Navarro 72’).

El debutant Anas Serrouck va marcar de penal per a l’equip arlequinat a mitja primera part. A poc d’iniciar-se la segona part van empatar els santcugatencs, però novament Anas va marcar per donar el triomf al seu equip, que va resistir al final amb un  jugador menys.