Primera derrota del CE Mataró al Centenari després de quasi 20 mesos

L’equip groc-i-negre encara no havia perdut a casa amb Raul Monroy a la banqueta

Futbol CE Mataró - Manlleu

El CE Mataró jugava avui al Municipal del Centenari, en horari gens habitual de dissabte, i ha patit la primera derrota de la temporada a casa davant del Manlleu. Ha estat aquesta la primera derrota de l’equip groc-i-negre com a local des que Raul Monroy ocupa la banqueta, ja que la temporada passada tampoc s’havia perdut cap partit a casa.

L’última derrota del CE Mataró a casa s’havia produït el 29 d’abril del 2018 davant del Sarrià per 1-2 en partit de 2a Catalana. O sigui que feia ja quasi 20 mesos que el CE Mataró no havia perdut a casa.

La derrota ha estat molt dura pel resultat final i també perquè avui l’equip groc-i-negre no ha donat pràcticament mai sensació de poder guanyar el partit.
La equip visitant ha controlat totalment la situació durant la primera part i ha obligat a Pol Andiñach a fer un parell d’actuacions de mèrit evitant el gol rival. A l’altra banda la defensa osonenca ha impedit que el Mataró arribés amb perill a l’àrea i l’únic xut de perill l’ha fet Samu Bayón quan ha estat a punt de marcar des de mig camp.

A la represa tot continuava pel mateix camí i Pol ha evitat un altre gol cantat en un u contra u davant un davanter visitant. Després el matx s’ha igualat durant uns minuts, però l’equip local s’ha enfonsat en els vint minuts finals. Ha arribat el primer gol en un contraatac visitant en què l’autor del gol ha trobat un passadís increïble progressant des del centre del camp per plantar-se davant Pol i superar-lo amb un xut ajustat al pal. Això ha deixat ja tocat l’equip local, i l'únic intent perillós ha vingut d'un xut d'Aitor que ha sortit fregant el pal.

Ja prop del final el Manlleu ha marcat un autèntic golàs amb un xut des de fora de l’àrea que ha entrat després de tocar al pal i ja en temps afegit ha arribat el tercer en ple desconcert defensiu i del mig camp i sense crear perill en atac. Caldrà millorar molt si es vol redreçar la situació el diumenge vinent contra el Vic, segon classificat de la 1a Catalana.

CE MATARÓ 0-3 MANLLEU

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Víctor Yustos (Aleix Cirera 60’), Tejedo, Dani Prieto (Isma 54’), Kamal, Pol Almellones (Parri 60’), Fran Ochoa (Aitor 54’), Marc Pascual, Uri Martínez (Toni Paredes 67’), Samu Bayón i Bargalló.
GOLS: 71’ Soler (0-1); 84’ Roura (0-2); 92’ Campayo (0-3).