El Cirera perd en el derbi maresmenc contra l’Argentona

El Molinos va empatar i no surt de la cua de 2a Catalana

191202Fu_Cirera-Argentona

Els dos equips mataronins de 2a Catalana no van poder guanyar i continuen sense poder sortir de la zona baixa.

UD CIRERA 1-2 ARGENTONA

UD CIRERA: Marc Raya, Bernat, Ximillo (Marc Palau 49’), Jordi Canadell (Xavi 78’), Cristian Romero (Joel 85’), Juako, Yustos, Izar, Baldeh, Aleix Tarrés i David (Carlos Flores 19’).

L’equip cirerenc ha tornat a ballar amb la més lletja i després del triomf de la setmana passada fora de casa no ha pogut amb l’Argentona en el derbi maresmenc de la jornada i ha sumat la quarta derrota com a local al Camí del Mig, on aquesta temporada només ha aconseguit una victòria.
Va ser un bon partit, en el qual l’equip argentoní es va avançar a la mitja hora, poc després que Aleix enviés una vaselina al travesser. L’equip local va sortir amb força a la represa i Carlos Flores va empatar de seguida amb un xut des de la frontal. El partit estava molt obert i quan s’acabava de sobrepassar el quart d’hora de la segona part l’equip visitant va marcar el que seria el gol del triomf. El Cirera ho va intentar, Izar va enviar un xut al pal i al final es va reclamar un penal per mans, però el marcador no es va moure.

UD MOLINOS  3-3 MOLLETENSE

UD MOLINOS: Dani Ramos, Xema Rodrigo (Héctor Deniz 75’), Héctor Urbano, Artero, Jordi Cano (Toni Martín 57’), Javi Fernández, Saldaña, Aitor Rodríguez, Bustos, Rodri (Borrego 67’), Aitor Moreno (Javi 79’).

El Molinos va tornar a empatar per segona setmana consecutiva. És aquest el primer empat a casa de la temporada que no li serveix per sortir de la zona de descens i ni tan sols de l’últim lloc de la classificació.
L’equip va començar fred i l’equip visitant es va avançar amb un preocupant 0 a 2 que es va mantenir fins al descans. A la represa l’equip local va donar el millor i va marcar tres gols, un de Bustos i dos d’Aitor Moreno, en deu minuts espectaculars. Però tal com havia passat la setmana passada en el tram final van rebre l’empat.