Golejada del femení del CE Mataró, que puja al setè lloc de 1a Catalana

L'equip del Molinos es manté imbatut en el lideratge de 2a Catalana

Futbol CE Mataró - Santa Eugènia

L’equip femení groc-i-negre va aconseguir el triomf, amb golejada inclosa, sobre un equip de la zona baixa de la taula i s’enfila ja fins el 7è lloc de la 1a Catalana.
El Santa Eugènia gironí, tot i marcar primer, no va ser rival per a un equip cada vegada més consolidat i fent millor joc. Al descans el marcador ja estava en 3 a 1 i a la segona part es van doblar els registres.

191201Fu_CEMatarófemenígoleja

Van jugar inicialment Olivia Robert, Cristina Cerdà, Laia Martí, Jasmina Chamarro (1 gol), Aya Ali Rached, Elisabet Paredes (2), Ariadna Velasco, Dori Apolo (3 gols), Sara Armoa, Andrea Álvarez i Júlia Morell. Després  Natasja Villanueva, Yesenia Benito, Laia García i Marta Comas.

Més imatges del partit de Dani Ferrer

La UD Molinos continua intractable a 2a Catalana

També l’equip de la UD Molinos va golejar, per 0 a 6 a Cardedeu, i es manté líder del seu grup de la 2a Catalana. Van marcar Valèria Camacho (3), Raquel Rodrígue (2) i Laia Urrea (1).