El CE Mataró pateix la segona derrota de la temporada a La Jonquera

S’ha repetit el partit del diumenge passat, però amb desenllaç contrari

191130Fu_LaJonquera-Mataró

El CE Mataró ha perdut per un mínim 1 a 0 a La Jonquera en un partit molt semblant al del diumenge passat a casa contra el Palamós, però amb desenllaç contrari. Si en aquella ocasió quan quedaven deu minuts va ser l’equip groc-i-negre el que va marcar, en aquesta oportunitat ha estat el rival el que ha marcat en el tram final del partit.

L’equip groc-i-negre, que està demostrant una gran solidesa defensiva, està tenint moltes dificultats per marcar i per segon partit seguit a camp contrari s’ha quedat sense marcar i això l’ha portat a la segona derrota de la temporada

Durant la primera part Compte ja ha estat encertat en un parell d’ocasions dels locals i cap al final Bargalló l’ha tingut però no ha marcat per poc.

A la represa no hi ha hagut tantes ocasions i quan faltava una mica més d’un quart d’hora l’equip jonquerenc ha tingut la sort de marcar en un gol marcat per Parri en pròpia porta. Fins al final el Mataró ho ha intentat, però l’equip local ha defensat bé.

LA JONQUERA 1-0 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Joan Compte, Joel Marín, Dani Prieto, Isma (Tejedo 72’), Víctor Yustos, Parri, Marc Pascual (Pol Almellones 72’), Aitor Gonzàlez (Fran Ochoa 60’), Kamal (Aleix Cirera 60’), Bargalló, Toni Paredes (Uri 57’)
GOL: 73’ Parri en pròpia porta (1-0).