El Cirera, amb victòria, i Molinos, amb empat, trenquen la ratxa de derrotes a 2a Catalana

A 3a Catalana victòria de Mataronesa a fora i domini de La Llàntia en un partit que no va acabar

191124Fu_Cireraguanya

Per fi una bona jornada per als equips mataronins de 2a i 3a Catalana, ja que cap dels quatre va perdre el seu partit.

Els dos equips de 2a trenquen una mala ratxa de quatre jornades sense puntuar

MOLLENSE 1-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Bernat, Ximillo, Jordi, Cristian Romero, Juako, Carlos Flores, Agus, Yustos, Baldeh i David.

Per fi el joc de l’equip cirerenc ha trobat premi. Al camp del Molletense els de Jose M. Polo van trencar la mala ratxa de quatre derrotes seguides i van aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa.
No va ser fàcil. L’equip mollentenc es va avançar en jugada polèmica al quart d’hora i fins al descans el Cirera no va acabar de trobar el lloc i l’equip local va tenir opcions d’augmentar l’avantatge.
Però a la represa tot va canviar. Ben aviat el debutant Jordi Canadell va fer l’empat en una rematada de cap a la sortida d’un córner. A partir d’allà l’equip groc va gaudir de bones ocasions i ja dintre de l’últim quart d’hora de partit va poder capgirar el marcador amb dos gols d’Agus i d’Izar, amb dos tocs de gran qualitat.

191124Fu_CanadellCirera

GRAMENET 1-1 UD MOLINOS  

UD MOLINOS: Dani Ramos, Xema Rodrigo, Borrego (Hèctor Urbano 71’), Artero, Jordi Cano, Javi (Hèctor Deniz 71’), Joan Batlle, Saldaña, Jorge (Bustos 58’), Aitor Moreno (Rodri 58’), Aitor Rodríguez (Isra 58’).

El Molinos va trencar la ratxa de derrotes, però es va quedar amb la mel als llavis, perquè va tenir el triomf a la mà fins a molt poc del final del partit. I tot i el punt sumat ara ja és cuer de la categoria.
L’equip local va sortir fort però, abans de la mitja hora, Jorge Manrique, que és el màxim golejador de l’equip, en una contra va avançar l’equip molinenc, que jugava de vermell. Els de Palma després van defensar bé els intents locals durant quasi tot el partit, buscant algun gol en una altra contra. Però quan faltaven cinc minuts per al final arribà el gol de l’empat de La Grama.  

Els de 3a Catalana s'allunyen de la zona de descens

LA LLÀNTIA 2-0 YOUNG TALENT (suspès)

LA LLÀNTIA: Pulido, Badji, Andrada, Yusupha, Hassan, Jalal, Jerreh, Ismael, Sergioo Garcia, Eric, David Cano.

L’equip local va fer una bona primera part i David Cano i Sergio Garcia van marcar dos gols en el tram final per a l’equip verd. Després del segon gol es va produir una agressió d’un jugador badaloní al col·legiat que va suspendre el partit. La decisió queda en mans del Comitè de Competició.

191125Fu_laLlantiaequip

TIANA 1-2 MATARONESA

MATARONESA: Moreno, Dembo, Miguel, Guti, Manga (Navarro 46’), Vela, Adama, Carrasco (Mendy 46’), Badr, Sosa, Fouad (Othman 78’).

L’equip arlequinat, que en aquesta ocasió jugava de verd, encadena tres jornades sense perdre, aconseguint la primera victòria de la temporada com a visitant, després d’haver sumat ja quatre empats fora de casa. Dembo als 5 minuts ja va obrir el marcador i a la mitja hora Fouad va ampliar la diferència. L’equip local va reduir prop del final donant emoció als últims minuts en els quals l’equip arlequinat va defensar amb ordre.

191125Fu_Mataronesaequip