Victòria del femení del CE Mataró, que ja és sisè de 1a Catalana

L'equip femení de la UD Molinos està imbatut a la 2a Catalana

191119Fu_FemeníCEM

L'equip femení del CE Mataró va guanyar per 3-2 l’Olot al Municipal del Centenari i s’enfila fins al sisè lloc de la 1a Catalana amb 13 punts.
Dori Apolo va avançar l’equip local amb dos gols a la primera part, però abans del descans van reduir diferències les de la Garrotxa i abans del quart d’hora de la represa ja havien igualat. El partit es va obrir amb els dos equips buscant el triomf que va aconseguir Jasmina Chamarro a deu minuts del final.
Van jugar en l’equip inicial Naomí Luque, Cristina Cerdà, Laia Martí, Jasmina Chamarro, Dori Apolo, Sara Armoa, Laia Garcia, Ainoa Cros, Andrea Álvarez, Meritxell Guardia i Ana Cayuela. Després Olívia Robert, Elisabet Paredes, Ariadna Velasco, Marta Comas i Júlia Morell. L'entrenador és Carlos Jiménez.

Aquest pròxim diumenge juguen a les 18 hores al camp del Pontenc (3r amb 16 punts) a Girona.

Molinos és líder de 2a Catalana

L’equip de la UD Molinos, que juga a 2a Catalana, va guanyar per 1-2 al camp de la Montañesa, amb remuntada i gols de Carla Delgado i Raquel Rodríguez.
Van jugar: Sandra Sanz, Eva Guerrero, Marta Mateos, Patricia López, Raquel Rodríguez, Aroa López, Valeria Camacho, Carla Delgado, Iris Durán, Sílvia Salvador, Maria Capdevilla. Després Claùdia López, Ona Fillol, Laia Urrea, Ylenia Jurado. L'entrenador és Raul Santos.

L’equip blanc-i-blau continua com a líder solitari després de 6 triomfs en 6 jornades, i el diumenge a les 17 hores reben el Júpiter B.