Quarta setmana seguida amb dues derrotes a 2a Catalana

La Llàntia obté la segona victòria seguida a 3a Catalana

No aixequen cap els dos equips mataronins de 2a Catalana, la UD Cirera i la UD Molins, que ja encadenen quatre setmanes seguides perdent els seus partits.

UD MOLINOS  1-2 MASNOU

UD MOLINOS: Morán, Héctor Déniz (Héctor Urbano 46’), Carmona, Artero (Xema Rodrigo 46’), Cano, Javi, Joan (Saldaña 67’), Aitor Rodríguez, Jorge, Toni Martín (Rodri 55’) i Aitor Moreno (Bustos 46’).

Dos gols de Barry van sentenciar una nova derrota de l’equip blanc-i-blau. El davanter masnoví havia avançat el seu equip molt aviat. L’equip de Palma ho va intentar de totes les maneres, davant un equip que només es defensava, i finalment un gol d’Aitor Rodríguez va donar l’empat quan quedaven 10 minuts. Però ja en el temps afegit, i quan es buscava el triomf, va acabar arribant un altre gol visitant i la quarta derrota seguida, que deixa l’equip en zona de descens.

Futbol Molinos - Masnou

UD CIRERA 1-4 GRAMENET

UD CIRERA: Toni, Xavi, Ximillo, Palau, Cristian Romero, Joel (David 46’), Juako, Agus (Carlos Flores 72’), Izar, Aleix Tarrés (Gianluca 64’), Ibu Baldeh.

No va tenir opcions l’equip de Polo. L’equip visitant es va avançar molt aviat i al quart d’hora ja havia fet el segon. L’equip local ho va intentar però sense sort, inclòs un penal que el porter va aturar a Aleix. A la represa més del mateix, amb intents desesperats dels locals sense encert i dos gols visitants a la contra. Ja molt al final va arribar el gol de l’honor en un penal transformat per Gianluca.

Primera victòria com a visitant de La Llàntia a 3a

PUJADAS 1-3 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Pulido, Badji, Andrada (Kanteh 45’), Eric Gallardo (Oumar 74’), Hassan, Yusupha (Moussa 46’), Valle (Jalal 83’), Isma, Srgio Garcia, Eric Jiménez, Cano (Adrián 89’).

L’equip verd va aconseguir un valuós triomf a Barcelona, que és el segon consecutiu i el primer fora de casa de la temporada. David Cano va obrir el marcador a la primera part, però abans del descans va empatar l’equip local. Al quart d’hora de la segona part Valle va sentenciar el partit amb dos gols en tres minuts.

MATARONESA 0-0 LA SALUT BADALONA

MATARONESA: Moreno, Miguel, Guti, Manga, Beltrán, Roger, Sissoko (Carrasco 60’), Adama (Dembo 76’), Badr (Vela 60’),  Sosa (Mendy 76’), Fouad (Othman 86’).

L’equip arlequinat no va poder contra un rival directe i amb l’empat sense gols es queda en el quart lloc per la cua, fregant zona de descens. Va jugar els últims minuts en inferioritat per expulsió de Beltrán.