Dos grans partits amb visitants il·lustres a la 2a Catalana

El CE Mataró descansa a 1a Catalana, però femení i juvenil juguen a casa

  • Divendres, 15 Novembre 2019 18:39

191020Fu_CIR-MOL-3

La UD Molinos i la UD Cirera porten tres jornades sense puntuar, tant un com l’altre, a la 2a Catalana de futbol i estan a la zona baixa de la classificació: Molinos és 17è i penúltim amb 5 punts i Cirera 14è amb 8. L'últim partit en el qual van puntuar va ser el derbi jugat al Camí del Mig, que acabà amb empat a zero.

En la 11a jornada d'aquest cap de setmana haurien de reaccionar, però reben dos rivals força complicats, dos il·lustres dins del futbol català, com són el Masnou i el Gramenet, amb llarga trajectòria a la 3a Divisió i en el cas dels segon fins i tot a 2a B.

El Molinos rep a les 12 hores el Masnou, que acaba de guanyar per 2-1 a la UD Cirera i que està en el 8è lloc amb 15 punts, amb un partit menys jugat. Només han pogut puntuar al camp del Canyelles, on van guanyar per 1-2.
El Cirera rep a les 17 hores al Camí del Mig a la Unió At. Gramenet, que està situat en 11è lloc amb 13 punts. Han estat bastant forts com a visitants ja que han guanyat al camp del Parc i han empatat Argentona, Sant Pol i Santa Perpetua. Només han perdut al camp de l’Europa B. 

Els equips juvenil i femení del CE Mataró juguen a casa

El CE Mataró descansa en la jornada de 1a Catalana, ja que li corresponia jugar contra el Reus B que ni tan sols va començar la competició, però sí que juguen a casa els equips femení i juvenil, que estan en categories importants.

L’equip juvenil rep el Sabadell el dissabte (18 hores), en partit de la Lliga Nacional. L’equip mataroní és 12è amb 12 punts i els sabadellencs són quarts amb 21.

El diumenge a la tarda (17 hores) l’equip femení del CE Mataró, després de la derrota a Torelló, rep l’Olot en partit de la 1a Catalana.
El partit serà complicat ja que l’equip groc-i-negre és 9è amb 10 punts i l’olotí és 3r amb 15.

191104Fu_EquipfemeCEM