Tercera setmana seguida de derrotes dels dos equips de 2a Catalana

Els dos equips de 3a aquesta setmana van puntuar, amb victòria de La Llàntia i empat de la Mataronesa

Per tercera setmana seguida els dos equips mataronines de 2a Catalana s'han quedat sense puntuar i la eeva situació continua sent força crítica, sobretot per a la UD Molinos, que està en zona de descens.

191111Fu_MasnouCirera

MASNOU 2-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Bernat, Ximillo, Palau, Cristian Romero, Juako, Agus (Gianluca 78'), Yustos, Ousmane, Izar, Baldeh (Aleix 78').

Tercera derrota seguida de l’equip de Jose M. Polo, en un partit que va començar bé però es va girar. El Cirera va començar ambiciós, amb ocasions i Ousmane va marcar el primer gol als 18’ després que l’equip groc hagués tingut més ocasions. Després fins al descans els masnovins van dominar, però l’equip cirerenc va tenir també opcions de gol.
Però a la represa el Masnou va sortir amb les idees clares i de seguida va empatar de penal. Ja traspassat l’equador de la segona part el Cirera es va quedar amb deu i de seguida el Masnou va aprofitar una errada defensiva cirerenca per marcar el que seria el gol definitiu. Després ocasions per als dos equips però el marcador ja no es va moure.

TURÓ PEIRA 3-0 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani Ramos, Chema Rodrigo (Jordi Cano 73’), Héctor Urbano (Héctor Deniz 48’), Artero, Carmona, Javi Fernández, Joan Batlle (Isra 35’), Aitor Rodríguez (Pereira 68’), Jorge, Rodri (Toni Martín 68’)i Aitor Moreno.

L’equip blanc-i-blau va patir la tercera derrota consecutiva al camp d’un dels equips de la zona alta i continua en zona de descens. L’equip molinenc no va fer un mal partit en el petit camp del Turó de la Peira, però va rebre un gol en el tram final de la primera part i després quan buscava l’empat en va encaixar dos més en els últims minuts de partit.

Els de 3a Catalana sí que puntuen

LA LLÀNTIA 2-1 MASNOU AT.

LA LLÀNTIA: Pulido, Mamadou, Kanteh, Traoré, Hassan, Yusupha, Jerreh, Isma (David Cano 46’), Sergio Garcia, Eric i Keita (Valle 50’).

Els llantiencs es van refer de la golejada patida la setmana anterior i van aconseguir el triomf després de cinc jornades sense guanyar, i s’allunyen una mica de la zona de descens.
L’equip masnoví es va avançar al quart d’hora de joc. Després l’equip verd ho va intentar, però no va trobar premi al seu esforç fins als últims vint minuts quan van marcar Hassan i David Cano.

FUNDACIÓ MONTGAT 3-3 MATARONESA

MATARONESA: Moreno, Dembo, Miguel, Ferran Leiton, Guti, Mendy (Sissoko 72'), Vela (Beltrán 89'), Roger (Badr 46'), Nogales, Carrasco (Manga 72'), Sosa (Navarro 72').

Partit vibrant en el qual la Mataronesa va veure com li volaven dos punts en el temps afegit i s’havia de conformar amb un empat. Es van avançar els locals, però en el tram final de la primera part l’equip arlequinat ho va brodar i amb gols Sosa i Vela (2), va arribar la descans amb 1-3 favorable. A la represa de seguida van marcar els montgatins i van trobar el premi de l’empat en l’últim instant.