El CE Mataró, amb una apagada pel mig, es retroba amb el triomf

L’equip groc-i-negre ha superat l’Escala en el temps afegit després d’un partit molt intens

Futbol CE Mataró - L'Escala

El CE Mataró ha aconseguit un triomf agònic contra l’Escala i d’aquesta manera s’ha recuperat de la primera derrota patida la setmana passada a Mollet i també s’ha retrobat amb el triomf després de dos empats en els dos anteriors partits jugats a casa. Amb els tres punts l’equip de Raul Monroy es manté en el quart lloc de la classificació i el pròxim cap de setmana descansarà perquè li corresponia jugar contra el retirat Reus B.

El partit contra l’equip empordanès ha estat d’alta intensitat entre un equip local que, com sempre, ha intentat jugar tocant més la pilota, i un equip visitant més físic que ha pressionat molt i ha fet un joc molt vertical. De tota manera la defensa local s’ha mostrat segura i el perill ha arribat únicament a pilota aturada. Així ha arribat la primera ocasió visitant a la sortida d’un córner salvat entre Pol i un defensa sota pals.

Futbol CE Mataró - L'Escala

També li ha costat molt arribar a l’àrea a l’equip local davant una defensa molt ben posicionada. La millor ocasió ha arribat als 32’ quan Toni ha guanyat l’esquena a la defensa, però el porter ha evitat el gol en l’u contra u, però la pilota ha tornat al davanter groc-i-negre que ha enviat una passada de la mort perfecta cap a Bargalló que, incomprensiblement sol davant de porteria ha enviat la pilota per sobre del travesser. Però uns minuts més tard i ja prop del descans ha arribat la millor jugada del partit i que ha significat el primer gol local. Pol Almellones ha recuperat una pilota al mig camp, ha servit en profunditat per la banda dreta cap a Bargalló, i aquest cap a Aleix Cirera que ha enviat una centrada perfecta que Samu, afusellant des d'una mica més enrere del punt de penal, ha enviat al fons de la xarxa.

Futbol CE Mataró - L'Escala

A la represa novament la primera ocasió ha estat per als visitant amb un xut que ha aturat Pol. Poc després el camp s’ha quedat a les fosques. L’apagada ha durat quasi mitja hora, però s’ha pogut reprendre el joc. I l’equip visitant ha sortit decidit a buscar l'empat que ha arribat a la sortida d’una falta rematada per Baldeh que s’ha avançat a la defensa i ha pentinat fora de l’abast del porter mataroní.
Durant uns minuts ha semblat estar a prop el segon gol de l'equip visitant, que no es conformava amb un punt, però tota la defensa groc-i-negre s’ha mostrat molt segura, comandada per un Dani Prieto magnífic.
I quan ja s’estava en el temps afegit en una falta prop de la frontal Fran Ochoa ha pogut marcar el gol del triomf després que un membre de la barrera desviés lleugerament la pilota que ja anava a porteria. Posteriorment en un contraatac encara Kamal ha estat ben a punt de marcar el tercer.

CE MATARÓ 2-1 L’ESCALA

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Aleix Cirera, Dani Prieto, Tejedo, Víctor Yustos, Parri (Uri 77’), Pol Almellones, Marc Pascual, Bargalló (Pedro 83’), Samu Bayón (Fran Ochoa 71’), Toni Paredes (Kamal 60’).
GOLS: 41’ SAMU (1-0); 71’ Baldeh (1-1); 90+1’ FRAN OCHOA (2-1).