Una altra jornada de derrotes mataronines a 2a Catalana

Dures derrotes també per a La Llàntia i Mataronesa a 3a Catalana

Els dos equips mataronins de 2a Catalana, per segon setmana consecutiva s’han quedat sense puntuar. I aquesta setmana tampoc han puntuat cap dels dos equips de 3a Catalana. Cosa que afegit a la derrota del CE Mataró a 1a Catalana determinen un cap de setmana negre per al futbol mataroní.

191104Fu_CireraTuró

UD CIRERA 0-1 TURÓ PEIRA

UD CIRERA: Toni, Ousmane, Mansilla, Palau (Xavi 74’), Cristian R., Juako (Joel 74’), Agus, Yustos (Aleix Tarrés 46’), Izar, Ibu (Guianluca 46’), Baldeh (Bernat 74’).

Segon derrota seguida de l’equip cirerenc, que encadena ja cinc jornades sense guanyar. L’equip barceloní molt ferm en defensa en va tenir prou amb un  moment d’inspiració al quart d‘hora de la primera part per emportar-se els tres punts del Camí del Mig.
Després l’equip de Polo ho va intentar de totes les maneres, però sovint fallava la darrera passada  davant la bona defensa visitant i si arribava no s’acabava de trobar el xut entre pals. I d’aquesta manera el Cirera acumula ja 355 minuts sense marcar com a local. 

UD MOLINOS 2-4 SAN JUAN AT. MONTCADA

UD MOLINOS: Morán, Xema Rodrigo, Héctor Urbano (Adrián Borrego 66’), Artero, Jordi Cano (Isra 46’), Javi Fernández (Toni Martín 75’), Carmona, Joan Batlle (Aitor Rodríguez 66’), Jorge, Aitor i Pereira (Rodri 46’).

L’equip blanc-i-blau va patir la segona derrota consecutiva a casa davant un equip que va sumar la quarta victòria seguida. Va rebre dos gols en el primer quart d’hora de l’equip montcadenc que va aplicar el seu joc vertical. Es va sobreposar l’equip blanc-i-blau lligant bon joc i empatant abans del descans amb gols de Jorge Manrique i Aitor Moreno. Però a la represa, quan es buscava el gol del triomf, els visitants en dos minuts, a la meitat del segon període, van sentenciar el partit.

Dues dures derrotes a 3a Catalana

CABRILS 5-0 LA LLÀNTIA

LA LLÀNTIA: Pulido, Yusupha (Valle 70’), Yakhouba, Gallardo, Hassan, Mamadou, Jerreh (David Cano 70’), Isma (Sergio Garcia 70’), Andrada (Eric 59’), Carrillo (Jalal 70’), Kanteh.

Partit sense massa història en el qual els llantiencs no van entrar mai. Els cabrilencs van sortir en tromba i van marcar dos gols abans del minut deu de partit. Després a la represa van tornar a marcar dos gols molt ràpids tallant qualsevol intent rival de remuntada.

MATARONESA 0-2 PASTRANA

MATARONESA: Moreno, Lluc (Nogales 20’), Miguel, Guti, Dembo, Mendy (Adama 46’), Manga (Othman 46’), Vela, Roger (Beltrán 67’), Carrasco, Fouad (Sosa 46’).

L’equip barceloní es va avançar molt aviat i ja prop del descans va marcar el segon de penal. A la represa els intents arlequinats per marcar van ser infructuosos i per segon setmana seguida es van quedar sense marcar.