Derrotes de Cirera i Molinos a 2a Catalana

Empat en el derbi de 3a entre La Llàntia i Mataronesa

Futbol Cirera - Molinos

No va ser bona la jornada per als dos equips mataronins de 2a Catalana que van perdre i es queden a la zona baixa de la taula classificactòria.

UD MOLINOS 1-2 PREMIÀ DE MAR

UD MOLINOS: Dani Ramos, Xema Rodrigo, Adrián Borrego (Ricard Pérez 68’), Adrià Artero, Jordi Cano, Javi Fernàndez, Joan, Jorge, Rodri (Ben Rahim 75’), Toni Martín (Isra 60’) i Sergio Pereira (Sami 75’).

L’equip blanc-i-blau tenir un interessant derbi contra el Premià de Mar un equip molt més consolidat en la categoria. I l’equip de Palma va començar bé, amb una bona primera part en la qual es va avançar amb un gol de Jorge Manrique culminant un contraatac als vint minuts.
A la represa l’equip premianenc va prendre la iniciativa i va igualar. Amb el partit obert l’equip local va tenir la mala sort de fer-se un gol en pròpia porteria que els fa perdre el matx i els deixa en zona de descens.

SJ MONTCADA 2-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Bernat (Cristian R. 40’), Marc Palau, Raul, Ximillo (Ousmane 84’), Juako (Joel 84’), Agus, Xavi (Alvaro Yustos 46’), Ibu Cámara, Gianluca (Aleix Tarrés 68’) i Ibu Baldeh.

Un inici de partit fatídic va condemnar l’equip cirerenc en un complicat camp, de dimensions molt reduïdes, que poc s’adapta el joc de l’equip de Polo. El Cirera va rebre dos gols en els deu primer minuts i ja va anar contracorrent. Abans del descans Agus Campos va empatar, però a la represa els intents grocs van xocar contra la defensa local, i l’equip queda a la zona baixa de la taula després de sumar només 2 dels últims 12 punts possibles.

Empat en el derbi de 3a entre La Llàntia i Mataronesa

LA LLÀNTIA 0-0 MATARONESA

LA LLÀNTIA: Pulido, Badji, Moussa, Oliva, Hassan, Eric (Salif 88’), Jerreh, Kanteh (Valle 88’), Sergio Garcia, Carrillo (Andrada 77’) i Isma (David Cano 77’).
MATARONESA: Moreno, Lluc Pera (Nogales 46’), Miguel, Ferran Leitón (Adama 77’), Guti, Mendy (Manga 46’), Vela (Othman 83’), Dembo, Roger Cantón, Carrasco, Sosa (Fouad 43’).

Partit igualat en quasi tots els aspectes, menys en el de les targetes: 1 per als locals i 9 per als visitants. Cap dels dos equips va estar encertat davant de porteria. Tots dos van estar forts en defensa i van sumar un punt que els manté fora de la zona de descens, però a prop d’ella.