El CE Mataró pot completar diumenge el segon millor inici de la història del club

L'equip porta set jornades sense perdre igualant el que es va fer la temporada 1969-70 i contra el Sabadell Nord ho pot superar

Futbol CE Mataró - Lloret

El CE Mataró de Raul Monroy sembla encaminat a marcar fites històriques. Si la temporada passada va aconseguir acabar el campionat sense perdre cap partit a casa -una gesta que no s’havia realitzat en el club groc-i-negre des de 46 anys enrere-, en aquesta està fent un dels millors inicis de la història del club.

En les últimes temporades a 2a Catalana el CE Mataró ja havia fet uns bons començaments de campionat. La temporada passada la primera derrota no va arribar fins la 6a jornada, igual que les temporades 16-17 i 13-14, i en les temporades 17-18 i 14-15 la primera derrota va arribar en la 5a jornada.

Aquesta temporada ja ha millorat aquests registres i, tot i haver acabat de pujar a 1a Catalana, continua imbatut després de 7 jornades (amb 4 victòries i 3 empats) i busca augmentar la xifra aquest diumenge per completar, en solitari, la segona millor arrencada de la història del club.

Contra el Sabadell Nord es busca la vuitena jornada sense perdre

El CE Mataró rep el diumenge (17 hores) el Sabadell Nord un equip que la temporada passada va acabar en 8è lloc i ara ocupa la 7a plaça amb 5 punts menys que el Mataró. S’ha de dir que ha jugat un partit menys, perquè ja ha complert la jornada de descans per la retirada del Reus B. Com a visitants han fet els tres resultats possibles: victòria a L'Escala, empat a Palamós i derrota a Rubí.
És un equip inèdit al Municipal del Centenari amb aquest nom, tot i que havia vingut la temporada 1979-80 a Preferent amb el nom del barri de Can Oriach (on ells juguen) i va guanyar aquí per 1-2.
A veure si aquesta vegada el Mataró guanya, la ratxa continua i es completa el segon millor inici de la història del club.

EFE-CEM1979-80

El millor inici va ser la temporada 1979-80 amb 16 jornades sense derrota

En efecte, des que l’entitat porta el nom de CE Mataró només en una ocasió s’ha millorat el que l’equip ha fet aquest any. Va ser la temporada 1979-80 a la categoria preferent, equivalent per nivell a la 1a Catalana actual, que encara no existia. De la mà del tècnic Vicenç Junqué no va perdre fins al jornada 17a, o sigui que va tenir una ratxa de 16 partits sense perdre a l’inici del campionat amb 15 victòries i 2 empats.
L'equip base, que els aficionats més veterans poden recordar el formaven: Mendoza (30 gols encaixats en 34 partits), Torrijos, Petit, Camiño, Farnés, José Luís Flores, Abad, Tadeo, Mario, Treserras i Vàzquez, completant amb Aniceto, Hidalgo, Rodri, Valentín, Blanch i Campos.

En una altra ocasió, la temporada 1969-70, es va fer exactament el mateix que fins ara a la 3a Divisió de la mà de l’argentí Mario Leardi. Es van encadenar 4 victòries i 3 empats. En aquella ocasió es va perdre en la 8a jornada a casa contra el Montcada per 0-1.
En aquella ocasió l'equip base, que els aficionats sabien de memòria, el formaven: Nadal, Ramos (que després aniria a l'Espanyol i al Barça i seria internacional), Suades, Ferrada, Rodón, Bilbao, Oller, Modesto, Zamora, Oliver i Salcedo. Completant altres jugadors com Vallhonrat, Andrea, Enri, o José Maria, als que veiem a la foto inferior.

EFE-CEM1969-70(2)

El femení i el juvenil es desplacen

Mentre el primer equip està tenint una bona ratxa l’equip femení i el juvenil no estan en bon moment i necessiten una victòria balsàmica.
L’equip femení juga al camp del Vilassar el diumenge a les 11:50 h per intentar un triomf que se’ls ha escapat en les últimes quatre jornades. L’equip vilassarenc està igualat a 4 punts amb l’equip groc-i-negre en el lloc 12è de la classificació.
L’equip juvenil ha perdut els tres últims partits per caure fins al 15è lloc amb 8 punts. Aquest diumenge a les 12 hores visita a la Damm B, equip que és 11è amb 11 punts.