El Molinos guanya per fi i el Cirera perd per primera vegada

A 3a Catalana La Llàntia perd amb el líder i la Mataronesa continua sense guanyar

Futbol Molinos - Sarrià

La jornada de 2a va portar la primera victòria de la temporada de la UD Molinos i la primera derrota de la UD Cirera.

UD MOLINOS 2-0 SARRIÀ

UD MOLINOS: Dani Ramos, Mamadou, Carmona (Ricard Pérez 53’), Borrego, Jordi Cano, Isra (Aitor Rodríguez 46’), Javi, Jorge, Joan, Rodri (Toni Martín 63’), Aitor Moreno (Pereira 75’).

No va ser fàcil, però per fi el bon joc que estava fent l’equip blanc-i-blau va aconseguir premi amb la primera victòria a 2a Catalana.
Després d’una primera part en la que no va trobar porteria, a la segona Aitor Rodríguez va avançar els locals i Jorge Manrique va donar la tranquil·litat ja en el temps afegit.

191014Fu_Molinosvestidor

UD CIRERA 0-2 PREMIÀ DE MAR

UD CIRERA: Toni, Carlos Gómez (Barry 59’), Bernat (Raul 88’), Marc Palau, Cristian R., Juako (Joel 88’), Izar (Agus 44’), Alvaro Yustos, Ibu Cámara (Aleix 65’), Gianluca i Ibu Baldeh.

L’equip cirerenc va caure derrotat per primera vegada aquesta temporada. Després d’un partit molt igualat, la derrota va arribar en els últims cinc minuts, gràcies a dos gols dels premianencs.

191014Fu_CireraPremià

Sense victòries a 3a Catalana

A 3a Catalana continuen en mal moment els dos equips i només la Mataronesa va poder sumar un punt.

AD LA LLÀNTIA 2-3 LLOREDA

AD LA LLÀNTIA: Jan-Pol Ladet, Eric (David Cano 73’), Saibo, Jerreh, Andrada, Yakhouba, Carrillo, Ismael (Kanteh 50’), Valle (Sergio Garcia 78’), Jalal, Salif.

L’equip llantienc no va poder amb el líder que continua amb el ple de punts després de sis jornades. Els badalonins es van avançar aviat. Va empatar Yakhouba, però altra vegada l’equip visitant es va posar per davant abans del descans. Jalal va tornar a empatar a la represa, però altra vegada van respondre ràpidament els badalonins amb el tercer.

MASNOU AT. 2-2 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Oliver, Lluc Pera (Guti 73’), Charro (Cantón 83’), Miguel, Ferran, Vela, Nogales, Adama, Carrasco, Badr i Manga.

L’equip arlequinat va merèixer la primera victòria, però se li va escapar en el temps afegit. Va marcar Miguel a la primera part, però de seguida va ser expulsat Carrasco. Tot i jugar en inferioritat, a la represa Adama va posar el 0-2. Però de seguida van empatar els masnovins i això els va fer créixer i van salvar un punt en el darrer instant.