El CE Mataró continua imbatut, però cedint el primer empat a casa

El partit contra el Lloret ha tingut una part per a cada equip

Futbol CE Mataró - Lloret

El CE Mataró es manté imbatut després de sis jornades en el seu retorn a la 1a Catalana. Però ha perdut els primers punts de la temporada al Municipal del Centenari en cedir un empat davant el Lloret, un equip que encara no ha guanyat mai a Mataró.

El CE Mataró és un dels tres equips imbatuts junt amb els dos líders, Palamós i Girona B, que només han cedit un empat, pels tres que ha cedit l'equip groc-i-negre. Ara l'equip de Raul Monroy és quart perquè s'ha vist atarapat pel Vic, que el supera per golaverage general.  Però està fent un gran inici de campionat, que pocs esperaven.

El partit ha tingut una part per a cada equip. El Mataró ha sortit amb força i en el primer minut Marc Pascual ja ha tingut una bona ocasió que ha salvat un defensa. Després Samu també ha provat sort, però el seu xut ha sortit fora per poc.
L'equip groc-i-negre dominava el centre del camp i creava perill per les bandes i es veia a venir el gol. I ha arribat en una centrada de Samu, quan el refús defensiu ha anat a peus de Pedro que des de la frontal ha engaltat un bon xut que ha entrat com una exhalació sense que el porter pogués fer res.
Ja en el tram final de la primera part el Lloret ha avançat línies i el seu davanter centre, que és un dels màxims golejadors de la categoria ha enviat fora en immillorable posició davant Compte.

Futbol CE Mataró - Lloret

A la represa el mig del camp local s'ha vist superat completament i el Lloret ha dominat la situació. Compte ha fet una aturada providencial en un xut que es colava per entremig de cames. El Mataró de tota manera buscava sentenciar al contraatac i ho hauria pogut fer en una incursió de Bargalló que no ha trobat rematador, i la pilota l'ha tret la defensa lloretenca i en dues passades s'han plantat a l'altra àrea on ara sí Rubèn Martínez ha rematat de cap el gol de l'empat.

Amb els canvis el Mataró s'ha tret del damunt el domini visitant. Els dos equips han continuat buscant el gol del triomf. Per part local Dani Prieto ha estat a punt d'aconseguir-lo a la sortida d'un córner i els visitants també n'han tingut una de claríssima en el temps afegit que ha sortit a córner refusada per un defensa.

Al final la cosa ha acabat en un just empat vist el que s'ha vist sobre el terreny de joc, amb una part per a cada equip.

CE MATARÓ 1-1 LLORET

CE MATARÓ: Joan Compte, Joel (Víctor Yustos 71'), Tejedo (Parri 75'), Dani Prieto, Aleix Cirera, Marc Pascual, Fiti, Fran Ochoa (Pol Almellones 64'), Bargalló (Kamal 67'), Samu Bayón, Pedro Pareja (Uri 67').
GOLS: 23' PEDRO (1-0); 60' Rubèn (1-1).