El CE Mataró empata al camp d'un històric i continua imbatut a 1a Catalana

L'equip groc-i-negre ha hagut de remuntar un 2 a 0 que el Júpiter havia aconseguit en els primers minuts

191006Fu_JUPMAT1

El CE Mataró ha aconseguit treure un empat del camp d'un històric del futbol català com és el Júpiter i d'aquesta manera es manté imbatut i en el tercer lloc de la classificació de 1a Catalana.

El partit no ha començat bé per a l'equip mataroní que ha vist com l'equip de La Verneda sortia en tromba i marcava un gol en fred, enviava dues pilotes al travesser i a mitja primera part ja feia el segon gol. L'equip local desbordava per les bandes i la defensa groc-i-negre es veia impotent.

Però l'equip s'ha anat centrant, i amb el gol marcat per Aleix Cirera el Mataró ha passat a controlar el partit. I de seguida Joel Marín ha engaltat un xut extraordinari des de la banda dreta i des de 30 metres que ha entrat com un obús per tot l'escaire. Hi ha hagut fins i tot ocasions, amb un xut al travesser i una ocasió de Pol de capgirar el marcador abans del descans.

191006Fu_JUPMATJoel

A la represa el partit ha continuat molt obert, perquè el Mataró no s'ha tancat ni molt menys. Tot i que el Júpiter ha portat més la iniciativa els de Monroy s'han defensat bé, amb Fiti, cada vegada més assentat en aquesta posició, i Dani Prieto, molt ferms al centre de la defensa, solucionant bé el perill en les pilotes penjades. El porter Compte no ha hagut d'intervenir en cap ocasió de perill clar, ja que els xuts local anaven desviats.

191006Fu_JUPMAT2

Per altra part el Mataró  també ha buscat el gol, amb un fet ben simptomàtic com és que ha acabat jugant amb quatre davanters (Uri, Toni, Samu i Pedro). Uri ha estat a punt de marcar en una rematada de cap que ha sortit fregant el travesser i en altres contraatacs clars ha faltat la rematada final. Al final el marcador no s'ha mogut en tota la segona part i podríem dir que el partit ha acabat amb un empat just.

191006Fu_OcasióUri

JÚPITER 2-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Compte, Joel, Fiti, Dani Prieto, Tejedo (Pedro 63'), Fran Ochoa (Samu Bayón 56'), Pol Alemllones (Parri 69'), Marc Pascual, Kamal (Uri 56'), Bargalló (Toni Paredes 76'), Aleix Cirera.
GOLS: 1-0 Javi Ruiz (1-0); 22' Chico (2-0); 30' ALEIX CIRERA (2-1); 35' JOEL MARÍN (2-2).