El CE Mataró busca la quarta victòria seguida al camp del Júpiter

L'equip femení rep el Sant Quirze i el juvenil el Girona B

Futbol CE Mataró - Llagostera B

El cap de setmana es presenta molt interessant per als tres equips principals del CE Mataró.

L'equip masculí de 1a Catalana juga el diumenge a les 12 hores al camp del Júpiter a La Verneda. L'equip barceloní és tot un històric del futbol català i els enfrontaments entre els dos equips han estat molt nombrosos al llarg de la història, 13 dels quals van produir-se a la 3a Divisió. L'últim va ser la temporada 1997-98 i la victòria va ser per a l'equip groc-i-negre per 0 a 1. Eren els temps de Miguel Álvarez a la banqueta i el gol el va marcar Monti.

Ara l'equip de Raul Monroy, imbatut i situat en tercer lloc i sense res a perdre, va a buscar la quarta victòria seguida davant un equip que ha perdut els dos partits al seu camp (contra L'Escala i Palamós) i es pot posar nerviós si les coses no li comencen bé. De tota manera no serà fàcil perquè deuen haver-se carregat de moral amb la victòria per 0-2 al camp de La Jonquera.

L'equip femení rep el Sant Quirze

Per la seva part l'equip femení, també a 1a Catalana, vol retrobar-se amb el triomf després de la mínima derrota al camp del Martinenc (1-0). Rep el Sant Quirze un equip que esà en quart lloc amb 4 punts, amb una victòria i un empat en els dos partits jugats.
El partit es jugarà al Municipal del Centenari el diumenge a les 17 hores.

El juvenil rep el Girona B

Partit també molt interessant per al juvenil A, que rep el Girona B en partit de la Lliga Nacional el dissabte a les 18 hores. Els dos equips estan igualats en el quart lloc amb 8 punts.