Tres gols, tres victòries seguides i tercer lloc per al CE Mataró

L'equip groc-i-negre no ha tingut massa problemes per superar el Llagostera B

Futbol CE Mataró - Llagostera B

El CE Mataró buscava la tercera victòria seguida a la 1a Catalana i l'ha aconseguida sense massa problemes davant un Llagostera B bastant fluix. Amb tres gols l'equip groc-i-negre es consolida en el tercer lloc de la categoria només superat per Girona B i Palamós i ja té 7 punts d'avantatge sobre la zona de perill.

L'equip groc-i-negre ha sortit fort i de seguida ha portat perill a l'àrea de l'equip visitant resguardada per una defensa bastant fluixeta. Bargalló no ha trobat porteria en la primera ocasió, però quan s'acabaven de sobrepassar els deu minuts Fran Ochoa ha marcat d'un bon xut des de la frontal.

El Llagostera B, que feia un bon joc al centre del camp, no ha tardat a empatar a la sortida d'un córner, però de seguida ha replicat Bargalló que, amb un altre xut des de la frontal, ha posat per davant l'equip local. Després l'equip groc-i-negre ha tingut molts espais per crear perill i en una pilota ficada a l'espai Uri ha rematat al pal, i la pilota ha anat a peus de Bargalló que no ha perdonat des del punt de penal. Era el seu segon gol del partit i quart de la temporada, i posava les coses molt bé als de Raul Monroy, que han mantingut el resultat fins al descans.

A la represa als 5`Bargalló ha estat a punt de fer un "hat-trick" però el seu xut creuat ha anat a estavellar-se al pal. L'equip local ha continuat jugant un bon futbol, de vegades inclús buscant un lluïment excessiu. Però s'han vist molt bones combinacions al centre del camp i buscant les bandes. El debutant Kamal ha tingut també l'oportunitat de fer el quart, però ha topat amb el porter visitant.
Els visitants només inquietaven en els llançaments de córner, però la defensa local ho ha solucionat amb èxit i s'ha acabat guanyant sense patir massa.

CE MATARÓ 3-1 LLAGOSTERA B

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Joel, Fiti, Dani Prieto (Tejedo 66'), Víctor Yustos (Andoni 66'), Pol Almellones, Parri, Marc Pascual (Kamal 70'), Fran Ochoa (Aleix Cirera 56'), Bargalló, Uri (Toni Paredes 70').
GOLS: 11' FRAN OCHOA (1-0); 16' Llubera (1-1); 18' BARGALLÓ (2-1); 30' BARGALLÓ (3-1).