Els equips mataronins de 2a i 3a a la recerca a casa del primer triomf a la lliga

Cirera i Molinos a 2a, La Llàntia i Mataronesa a 3a, encara no coneixen la victòria en les tres jornades disputades

  • Divendres, 27 Setembre 2019 10:16

Futbol Cirera - Europa B

Cap dels quatre equips mataronines que juguen a la 2a i la 3a Catalana de futbol ha pogut guanyar en les tres jornades de lliga disputades fins ara: en 12 partits han sumat 5 empats i han rebut 7 derrotes. Aquest cap de setmana juguen a casa per refer la situació.

Molinos i Cirera intentaran sumar la primera victòria a casa

Els dos equips de 2a Catalana encara no coneixen el triomf en les tres jornades disputades i tampoc ho tindran fàcil en aquesta 4a jornada, ja que reben equips complicats.

El Molinos, que porta tres derrotes i està a la cua, rep el diumenge a les 12 hores el Llefià. L’equip badaloní encara està imbatut amb una victòria i dos empats. En el partit jugat com a visitant va guanyar al camp del Sarrià per 0-1.

El Cirera, després dels seus tres empats, jugarà a la tarda a les 17 hores, encara al Camí del Mig, contra l’Europa B. L’equip gracienc també està imbatut amb dues victòries a casa i un empat a 2 gols al camp del Llefià.
Fa tres temporades l'equip groc va poder amb els escapulats derrotant-los a Cirera per 1-0.

Els de tercera també busquen triomfs a casa

I seguint amb aquesta circumstància que han deparat els calendaris els dos equips de 3a catalana també juguen a casa. I també busquen una victòria que encara no han aconseguit.

Tasca ben difícil per a la Mataronesa que rep el dissabte a les 17 hores al Camí del Mig l’equip del Young Talent badaloní que és un dels líders sense haver cedit encara cap punt. L’equip arlequinat només ha sumat un punt fins ara.

Aparentment una mica més fàcil per a La Llàntia que rep el diumenge a les 12 h el Premià de Dalt. Els llantiencs només han sumat un punt i els premianencs en tenen tres.