Cirera, empatant, i Molinos, perdent, mantenen la seva tònica

A 3a Catalana tampoc arriben els triomfs de La Llàntia i Mataronesa després de tres jornades

Continuen els equips mataronins de 2a i 3a Catalana sense guanyar cap partit. Són ja 12 partits entre els quatre equips i només 5 empats i 7 derrotes.
Esperem que aviat canviï la ratxa, perquè el joc que estan fent no és per portar aquest balanç.

190922Fu_LlefiaCirera

LLEFIÀ 1-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Ximillo (Ibu Baldeh 46’), Ousmane (Carlos Gómez 78’), Palau, Cristian R., Bernat, Juako, Yustos (Gianluca 64’),  Baba (Aleix 71’), Izar, Ibu Cámara.

L’equip cirerenc va estar imprecís i una mica descol·locat a la primera part i va veure com els badalonins s’avançaven de penal. A la represa van millorar i un golàs d’Ibu Càmara va significar l’empat que es va mantenir gràcies a una espectacular aturada de Toni ja en temps afegit.

SANTA PERPETUA 1-0 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Morán, Xema Rodrigo (Héctor Deniz 63’), Artero, Sergi Carmona, Mamadou, Javi Fernández (Isra 78’), Joan Batlle, Peque, Javi Bustos (Toni Martín 63’), Rodri i Jorge (Aitor Rodríguez 63’).

L’equip blau va patir la seva tercera derrota en tres partits en la nova categoria... però queda molt per davant. Un gol vallesà quan faltava un quart d’hora va condemnar l’equip de Juanjo Palma, que va patir la falta de resolució davant de la porteria local i es va veure castigat en una de les ocasions vallesanes.

Primer punt de La Llàntia a 3a Catalana

LLAVANERES 1-1 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Pulido, Badji, Andrada (Kanteh 77’), Oliva, Hassan, Isma, Jerreh, Moussa (Gallardo 24’) (Jiménez 90’), Salif (Valle 75’), Carrillo, Yakouba.

Primer punt de l’equip verd en un camp difícil. Els dos gols van arribar en els primers minuts, primer dels locals de penal i després de Jerreh per empatar. Abans del descans els llantiencs es van quedar en inferioritat, però van saber resistir amb bona defensa.

CALELLA 3-1 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Moreno, Miguel (Cantón 46’), Ferran Leiton, Navarro, Guti (Joel 46’), Yusupha, Othman (Vela 55’), Beltran, Nogales (Adama 55’), Sissoko, Carrasco.

Sissoko va igualar el gol inicial dels calellencs, però a la mitja hora l’equip local es va tornar a avançar i va sentenciar a l’inici de la segona part amb el tercer.