Després de 40 mesos la 1a Catalana de futbol torna a Mataró

El CE Mataró rep el diumenge la Guineueta, que va ser un dels equips forts de la temporada passada

  • Divendres, 13 Setembre 2019 10:30

Futbol CE Mataró - Guineueta

Després de 40 mesos, el diumenge a la tarda (17 hores) la 1a Catalana de futbol torna a Mataró, amb la visita de la Guineueta, l'equip de Nou Barris.
El 22 de maig del 2016 en un ambient una mica tètric -estava en construcció la nova graderia, i això donava un aspecte desolat al Municipal del Centenari-, el CE Mataró va perdre contra el Girona B per 0-2 en el penúltim partit de la temporada i pràcticament va dir adéu a la categoria. El descens es va confirmar la setmana següent amb l’empat a Horta.

Futbol CE Mataró - Girona B

L’últim partit de 1a Catalana jugat a casa ara fa 40 mesos

Visita d'un rival molt fort

Ara en la segona jornada, i després del bon empat aconseguit a Parets, l’equip groc-i-negre rep l’equip barceloní de la Guineueta. Aquest equip va pujar fa dues temporades i en la passada campanya va ser un dels equips forts de la 1a Catalana acabant en cinquè lloc.
I aquesta temporada també ha començat fort guanyant per 2-0 contra La Jonquera. Per tant sembla que el Mataró haurà de rendir a un nivell excel·lent per poder quedar-se els tres punts.

Futbol CE Mataró - Guineueta

L’última visita de l’equip barceloní va ser la temporada 2017-18 i també en la segona jornada del campionat. El CE Mataró es va imposar per 2-1 de forma molt treballada remuntant en l’últim quart d’hora el gol inicial dels de Nou Barris.

L'última visita de la Guineueta va ser victòria mataronina