Marta Torrejón capitana d'Espanya en la primera victòria del Mundial

La selecció espanyola ha hagut de remuntar davant Sud-àfrica per acabar guanyant per 3 a 1

190608Fu_Torrejon

Avui debutava la selecció espanyola femenina de futbol en el Mundial que es disputa a França. Ho ha fet amb la presència, i a més com a capitana, de la mataronina Marta Torrejón, que ha  jugat els noranta minuts en la defensa. No ha jugat l'altra jugadora nascuda a Mataró, Leila Ouahabi.

En el partit que s'ha disputat a Le Havre Espanya ha derrotat per 3 a 1 a Sud-àfrica, en un triomf que no ha estat gens còmode per a l'equip de Jorge Vilda que ha vist com les rivals s'avançaven a la primera part. No ha estat fins avançada la segona part que Espanya ha pogut remuntar amb dos gols de penal transformats per Jénnifer Hermoso i sentenciar amb un tercer de Lucía García a poc del final.