La UD Cirera, subcampió de 3a Catalana, jugarà la promoció d'ascens a 2a

La nota negativa el descens del Cerdanyola AEiLL a 4a, que s'afegeix al de Pla d'en Boet ja conegut

Futbol Cirera - Molinos

L'última jornada de la 3a Catalana era clau per a les aspiracions de la UD Cirera de jugar la promoció d'ascens a 2a Catalana. Al final només va poder empatar contra el Molinos, però el seu rival directe, el Vilassar de Mar B, va perdre al camp d'un equip que s'hi jugava la permanència. Per tant l'equip groc, que en l'últim tram de la temporada ha dirigit José M. Polo, acaba aconseguint el subcampionat i lluitarà pel retorn a 2a Catalana.
La nota negativa de l'última jornada ha estat el descens del Cerdanyola AEiLL. Tot i guanyar a Premià de Dalt, ha acabat involucrat en un triple empat amb Fundació Montgat i Masnou At. que l'ha deixat en la penúltima posició i l'envia altra vegada a 4a, acompanyant el Pla d'en Boet.
Per tant, si el Cirera aconsegueix l'ascens, la temporada pròxima podria haver-hi només dos equips mataronins a la 3a Catalana (Mataronesa i La Llàntia).

UD CIRERA 1-1 UD MOLINOS

UD CIRERA: Toni, Isaac (Frank 46’), Karamba, Ximillo, Palau, Juako, Yustos, Agus, Baba (Gianluca 83’), Cristian R. Aleix.
UD MOLINOS: Gerard, Mamadou (Héctor 72’), Artero, Sergio López, Cano (Micky 80’), Isra (Rubén Moreno 72’), Carmona, Joan, Jorge, Aitor Moreno (Bustos 27’) i Pereira (Óscar 80’).

190526Fu_Cireravestidor

L’equip groc depenia d’ell per aconseguir el subcampionat i la promoció, si guanyava el derbi del Camí del Mig.. o simplement fent el mateix resultat que el Vilassar B que era tercer un punt per sota.
Al davant tenia l’equip molinenc, ja ascendit a 2a, que no s’hi jugava res. Però des del primer moment es va veure que el campió no volia pas adulterar el resultat final de la classificació. Va lluitar per la victòria i després de dues ocasions en que es va lluir Toni, es va avançar al marcador amb una contra letal rematada per Jorge Manrique als 9’.
Com era d’esperar l’equip cirerenc va reaccionar i va empatar ja prop del descans amb un gran xut d’Álvaro Yustos.

La segona part va ser intensa, amb més nervis que joc i amb tothom pendent del què passava al camp del Montsant on el Vilassar de Mar B perdia des dels primers minuts. Això feia que amb l’empat, i fins i tot perdent, el Cirera en tingués prou per assolir la promoció.

No va haver-hi encert per rematar-ho i acabar guanyant, però ja prop del final es va saber del segon gol del Montsant i es va poder celebrar la classificació per a la promoció en el mateix camp.

El segon classificat amb millor puntuació del grups de Barcelona, que és el Gironella, puja directament.
Els possibles rivals de la UD Cirera a la promoció eren els altres set segons dels grups de Barcelona: Sant Julià de Vilatorta (Osona), Badia del Vallès, Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), La Torreta de La Roca del Vallès, Ibèria de Barcelona, Can Buixeres de l'Hospitalet i Olivella (Garraf).
El sorteig ha donat com a rival el Badia del Vallès, un equip contra el qual el Cirera ja havia jugat a 2a Catalana.

PLA D’EN BOET 5-3 CABRILS

PLA D’EN BOET: Jairo, Badr, Lluc Pera, Ordóñez (Benítez 52’), Carrasco, Valencia, Adama (Eric 52’), Javi (Barris 52’), Cano, Cortés i Montes (Joel 52’).

L’equip local es va acomiadar de la categoria després de 4 anys a la mateixa amb un bon partit distret i amb molts gols i que acabà amb victòria de l’equip blau-i-groc.

David Cano va marcar els quatre primer gols dels locals en només 27 minuts, dos a la 1a part (28’ i 35’) i dos a la represa (50’ i 55’) per posar el 4 a 1. Barris va fer el cinquè. Al final van arribar dos gols visitants.

PREMIÀ DALT 0-4 CERDANYOLA AEiLL

CERDANYOLA AEiLL: Moreno, Sergi, Valero, Raul, Llop, Mas, Serra (Valle 74’), Carrasco, Touré, Delgado, Àlex (Jalal 67’).

L’equip vermell va aconseguir una victòria per golejada en l’últim partit de lliga però no li serveix per sortir de la zona de descens i es veu condemnat a baixar novament a 4a Catalana. Els gols els van marcar Carrasco i Delgado a la 1a part i Serra i novament Delgado a la segona.
L’equip vermell acaba amb un triple empat amb Masnou At. i Fundació Montgat, en els llocs 15, 16 i 17, però la suma de punts aconseguits entre ells (Masnou At. 9, Fundació Montgat 6 i Cerdanyola 3) envia l’equip mataroní a la penúltima posició i a 4a Catalana.

MATARONESA 5-3 SANTVICENTÍ

UD MATARONESA: Palomino, Espin, Moya, Miguel, Guti (Navarro 50'), Dembo, Hidalgo (Othman 61'), Sissoko (Viladomiu 61'), Carlos (Nogales 47'), Badre, Aitor.

Bon partit de l'equip arlequinat per tancar la temporada amb un bon triomf sobre un equip de la part alta i acabar en novè lloc de la classificació.
Va ser un triomf còmode de l'equip local que abans de la mitja hora ja guanyava per 2 a 0. Després a la segona part va agafar tres gols d'avantatge (3-0, 4-1 i 5-2) i només en temps afegit els visitants van fer el tercer. Els gols els van marcar Sissoko, Badre (2) i Aitor (2).

LA LLÀNTIA 4-0 LLOREDA

LA LLÀNTIA: Joan, Hassan, Andrada, Salvia (Yakhouba 46'), Paby (Díaz 65'), Guedes, Jerreh, Isma, Ibra (Sergio 57'), Said i Yusupha.

L'equip verd ha tancat la lliga amb una altra golejada i acaba el campionat en un excel·lent quart lloc i a més com l'equip més golejador del campionat amb 89 gols.
En el partit d'avui Said ha obert el marcador  de penal a la primera part i a la segona, en ple recital local, Yakhouba, Andrada i altra vegada Said, han fet pujar la resta de gols al marcador.