El Pla d'en Boet perd davant el Cerdanyola i baixa a 4a Catalana

La UD Cirera es manté en la segona plaça de promoció d'ascens a 2a Catalana

Futbol AEiLL Cerdanyola - Pla d'en Boet

En un dels derbis local de la penúltima jornada el Cerdanyola va superar el Pla den Boet, que ara, lamentablement, ja diu adéu a la categoria i baixa a 4a Catalana, després de quatre temporades a 3a. Per la seva part l’equip vermell continua en zona de descens i no depèn d’ell per salvar-se.
El Cirera va donar un pas més per aconseguir el segon lloc i poder jugar la promoció d’ascens. Per assegurar-ho haurà de guanyar el Molinos en l’últim partit de lliga al Camí del Mig. Precisament els ja campions, ja relaxats, van tornar a perdre, ara en derbi local davant la Mataronesa.
El sisè equip mataroní, La Llàntia, ja amb la seva espectacular ratxa de victòries trencada, va empatar a fora i es manté en cinquè lloc i encara aspira a la quart plaça.

CERDANYOLA 2-1 PLA D’EN BOET

CERDANYOLA AEiLL: Moreno (Omar 22’), Sergi, Valero, Raul, Mas, Serra, Carrasco, Touré, Delgado, Àlex (Saibo 55’) i Valle (Drame 62’).
PLA D’EN BOET: Jairo, Javi, Pera (Viera 46’), Badr, Carrasco, Valencia, Adama, Farissi, Barris (Crespillo 60’), Cortés (Benítez 60’), Joel (Cano 60’).

L’equip visitant havia de guanyar i esperar altres caramboles per intentar evitar el descens, però un gol de Jaume Serra als 35’, que ja no podrien remuntar davant la bona defensa local,  els va trencar les opcions.
Els cerdanyolencs, tot i el triomf, continuen en zona de descens i hauran de guanyar i esperar altres resultats per no perdre la categoria.

UD MOLINOS 2-3 UD MATARONESA

UD MOLINOS : Dani, Mamadou, Albert, Héctor, Sergio López (Cano 65’), Gerard (Jorge 43’), Bustos (Uri Martín 65’), Rubén (Adri 55’), Aitor Moreno, Óscar (Isra 55’) i Pereira.
UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Espín, Guti, Miguel, Hidalgo (Moya 46’), Joan (Vega 60’), Badre (Othman 60’), Beltran, Sissoko (Aitor 46’) i Navarro (Mendy 46’).

Segona derrota seguida de l’equip ja campió, evidentment relaxat després de l’èxit. L’equip arlequinat, que portava sis jornades sense guanyar, això sí amb cinc empats, ja tenia la permanència assegurada, i amb aquest triomf asseguren el 10è lloc i podrien pujar encara una posició.
Els visitants es van avançar amb gol de Guti i va empatar Sergio López a la mitja hora. A la represa dos gols de Joan i Badre van posar un clar 1 a 3 al marcador. Al final es va animar el partit amb gol local d’Isra, replicat d’immediat per Vega.

LLOREDA 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Isaac (Aleix 87’), Karamba, Palau, Yustos, Juako, Agus (Frank 86’), Baba (Gianluca 72’), Ximillo, Izar, Cristian R.

190520Fu_Cirera

L’equip cirerenc que havia de guanyar va rebre un cop dur amb un gol dels badalonins als dos minuts. Però es va sobreposar, va començar a crear ocasions, i ja superada la mitja hora va empatar Izar amb una rematada de cap. A la represa de seguida els de Polo es van avançar amb un gol de Ximillo aprofitant un refús del porter en una altra rematada d’Izar. Fins al final, nervis, ocasions per a un i altre equip, i al final apareixent Toni per evitar l’empat.

190520Fu_LloredaUDC

LA SALUT BADALONA 3-3 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Hassan, Salvia, Yakhouba (Delfín 64'), Saiku, Díaz (Andrda 51'), Isma, Ibra, Said i Sergio.

L’equip llantienc ja sense opcions de quedar segon, però sí d’acabar en 4t lloc, va empatar al camp d’un equip que no té encara la permanència assegurada. Antonio Díaz i Ibra van posar per davant els llantiencs amb un 0-2 als 20’. Però els badalonins havien capgirat el marcador només iniciar-se la segona part. De seguida va empatar Said de penal i en els quaranta minuts finals el marcador ja no es va moure.
L’equip verd ja atrapa el Molinos com equip més golejador de la lliga amb 85 gols.