La pitjor jornada mataronina de la temporada a 3a Catalana

Només es van aconseguir tres punts dels 18 possibles

Els equips mataronins de la 3a Catalana van tenir la jornada més dolenta de tot el campionat, sumant només 3 punts dels 18 possibles. El Molinos després de l’èxit de l'ascens ja es va relaxar i tampoc van poder guanyar els dos equips que lluiten pel segon lloc, Cirera i La Llàntia, quedant aquest ara ja quasi sense opcions. Mataronesa i Pla d’en Boet van empatar a casa i Cerdanyola va caure golejat fora de casa. Els dos últims ocupen les dues places de descens.

AD LA LLÀNTIA 1-3 FUNDACIÓ MONTGAT

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha, Hassan (Sergio 55’), Salvia, Paby, Saiku, Jerreh, Guedes (Yakhouba 46’), Ibra, Said i Ibu (Andrada 46’).

Futbol La Llàntia - Montgat

L’equip llantienc, quan menys s’esperava, va veure trencada la seva ratxa de 12 victòries seguides i amb la derrota quasi diu adéu a les seves possibilitats de quedar en segon lloc. L’equip montgantenc que estava en zona de descens es va avançar amb un 0-2 al descans. Després Yusupha va reduir i els visitants es van quedar amb deu, però ja prop del final van sentenciar amb el tercer gol.

UD CIRERA 2-2 LA SALUT BADALONA

UD CIRERA: Toni, Cristian R., Palau, Karamba, Ximillo, Juako (Frank 46’), Agus, Baba (Isaac 62’), Yustos, Izar, Aleix (Gianluca 79’).

190513Fu_CireraLaSalut

L’equip cirerenc va deixar escapar dos punts molt importants però continua en el segon lloc i depenent d’ell per poder jugar la promoció. Ja prop del descans es van avançar els badalonins, tot i que la majoria d’ocasions havien estat locals. A la represa Baba va empatar, però una indecisió defensiva va permetre el segon gol visitant. Frank va tornar a empatar i ja en temps afegit aquest mateix jugador va enviar una pilota al travesser.

PLA D’EN BOET 4-4 ARENYS DE MAR

PLA D’EN BOET: Jairo, Javi, Lluc, Badr, Carrasco, Valencia, Adama, Farissi, Cortés (Barris 68’), Eric (Cano 68’) i Montes (Joel 72’).

190512Fu_BoetArenys1

L’equip groc-i-blau, després d’una segon part vibrant, només va poder sumar un punt i pràcticament diu adéu a la categoria.
Farissi va avançar els locals a la primera part. A la represa Montes i Eric van marcar, amb gol arenyenc enmig, per posar el 3-1 quan quedava mitja hora. Però l’equip visitant va capgirar el marcador, i l’empat local va arribar en temps afegit gràcies a Pedro Carrasco.

190512Fu_BoetArenys2

UD MATARONESA 3-3 LLOREDA

UD MATARONESA: Palomino, Dembo (Moya 50’), Guti, Hidalgo (Othman 72’), Mendy (Viladomiu 53’), Beltran, Sissoko, Bofarull, Navarro, Joan, Badre.

Quart empat consecutiu dels arlequinats i cinquè en les sis últimes jornades en les quals no coneixen la victòria. Però ja estan tranquils amb la permanència a la butxaca.

Badre va avançar l’equip local i després de l’empat, Joan Garcia va fer el segon. Els badalonins van posar-se per davant i quan l’equip arlequinat jugava en inferioritat, Joan va fer el gol de l’empat.

MASNOU AT. 5-1 CERDANYOLA

CERDANYOLA AEiLL: Moreno, Sergi, Valero, Raul, Mas, Carrasco, Serra, Valle (Traoré 62’), Delgado, Drame (Saibo 69’), Àlex.

L’equip vermell va perdre davant un rival directe i cau a la zona de descens. L’equip masnoví va aixafar l’equip cerdanyolenc a la primera part marcant quatre gols. La segona va estar més anivellada però només en temps afegit arribà el gol de l’honor de Sergi.

MONTSANT 2-1 UD MOLINOS

UD MOLINOS : Nacho, Mamadou, Albert Roca, Héctor, Carmona (Isra 60’), Micky (Joan 56’), Uri Martín (Gerard Roca 56’), Jorge, Aitor Moreno, Óscar (Cano 60’), Rubén Moreno (Adri 56’).

L’equip molinenc després de tota una volta sense perdre i d’aconseguir l’ascens es va relaxar i va caure derrotat davant un equip de la zona baixa. Aitor Moreno va marcar a la primera part, però l’equip barceloní, que s’hi jugava la permanència va capgirar el marcador a la segona part, amb el segon gol ja en temps afegit.