La UD Molinos aconsegueix el títol de 3a i puja a 2a Catalana

Ha remuntat en un final agònic amb dos gols de Javi Bustos per derrotar el Vilassar B

Futbol Molinos - Vilassar de Mar B

Ahir dèiem que podia ser una jornada gloriosa per a la UD Molinos, ja que podia aconseguir l'ascens a 2a Catalana a falta de tres jornades per acabar el campionat, i així ha estat. Però l'equip blanc-i-blau ha hagut de patir de valent per derrotar el Vilassar B, un equip que aspira encara al segon lloc de promoció.

Després d'una primera part molt igualada i amb molt de respecte per part dels dos equips, als 25 minuts de la represa l'equip vilassarenc s'ha avançat amb un gol d'Oliva. Això ha fet que el Molinos s'ho hagués de jugat el tot pel tot. Ja prop del final Javi Bustos ha empatat i quan s'estava en temps afegit el porter visitant ha comès penal i ha vist l'expulsió i el mateix Javi Bustos ha transformat el penal en el gol del triomf i de l'ascens.

Amb aquest triomf l'equip de Juanjo Palma compleix 17 partits, o sigui tota una volta del campionat, sense perdre cap partit, havent cedit només 3 empats.
O sigui 45 punts de 51. Quasi res!!

UD MOLINOS 2-1 VILASSAR DE MAR B

UD MOLINOS: Dani Ramos, Mamadou Keita (Héctor Deniz 75'), Jordi Cano (Albert Roca 71'), Adrià Artero, Sergi Carmona, Isra Martínez, Javi Bustos, Jorge Manrique, Aitor Moreno, Joan Batlle (Rubén Moreno 59'), Sergio Pereira.
Completen la plantilla Sergio López, Toni Martín, Micky Chamarro, Adrián Garcia, Uri Martín, Óscar Martínez, Gerard Roca i Nacho González.

MÉS IMATGES DEL PARTIT DE DANI FERRER

Bona jornada també per UD Cirera, que és segon, i AD La Llàntia, que va sumar la seva 12a victòria consecutiva

Els altres dos equips de la zona alta, UD Cirera i AD La Llàntia, també han sumat els tres punts i lluiten per la segona plaça que dona dret a jugar la promoció d'ascens.
El Cerdanyola AEiLL va guanyar però continua en zona de perill i el Pla d'en Boet va perdre i s'enfonsa a la cua.

CERDANYOLA AEiLL 3-0 LLAVANERES

CERDANYOLA AEiLL: Barragán, Sergi, Valero (Malamin 89’), Raul, Llop, Mas, Aitor (Àlex 65’), Carrasco (Soufian 89’), Serra (Jalal 82’), Touré i Delgado.

Futbol AEiLL Cerdanyola - Sant Andreu de Llavaneres

L’equip vermell està lluitant per mantenir la categoria tan difícilment aconseguida la temporada passada i va sumant dos punts molt importants que, ara mateix, li suposarien al salvació (només baixen els 7 pitjors classificats en 16è lloc dels 17 grups de 3a). La victòria va ser molt treballada davant un bon Llavaneres i els gols d’Àlex Primitivo i Javi Carrasco (2), no van arribar fins l’últim quart d’hora.

MÉS FOTOS DEL PARTIT DE DANI FERRER

CABRILS 1-5 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Àlex, Yusupha, Hassan, Salvia (Díaz 84’), Paby, Saiku (Yakhoua 79’), Isma, Jerreh, Ibra (Andrada 75’), Said (Guedes 79’) i Ibu.

L’equip verd va aconseguir la seva dotzena victòria consecutiva que l’han enfilat a la lluita pel segon lloc.
Amb bona defensa i contraatac letal van obrir diferències en el primer quart d’hora amb gols de Said, de penal, i Jerreh. Després ja avançada la segona part Paby, Ibu i Saiku van arrodonit la golejada. Al final arribà el gol de l’honor local.

FUNDACIÓ MONTGAT 2-3 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Karamba, Ximillo, Isaac, Cristian R., Juako (Palau 77’), Agus, Frank (Gianluca 77’), Álvaro Yustos (Baba 88’), Izar, Aleix (Carlos Gómez 89’).

190506Fu_EquipCireraaMontgat

L’equip cirerenc va aconseguir una treballada victòria i continua depenent d’ell, ara amb més marge, per acabar en segon lloc i poder jugar la promoció.
El partit va ser vibrant amb ocasions als dos costats. Agus Campos va posar per davant dues vegades els grocs, amb dos grans gols (30’ i 65’), però els locals van igualar-los. Al final va sorgir l’olfacte golejador d’Aleix Tarrés per sentenciar i el de Toni per salvar novament l’empat.

190506Fu_Montgat-Cirera

PREMIÀ DALT 2-0 PLA D’EN BOET

PLA D’EN BOET: Jairo, Castillo (Yeray 46’), Javi (Crespillo 76’), Joel (Montes 76’), Carrasco, Badr, Adama, Farissi, Barris, Eric (Benítes 67’) i Cano (Cortés 67’).

L’equip groc-i-blau ho va intentar però no va trobar el camí del gol, i en va rebre un a cada part per patir una derrota que els deixa enfonsats a la cua i amb poques esperances de salvació.

LA SALUT BADALONA 3-3 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Mendy, Nogales, Hidalgo (Guti 46’), Jonatan, Navarro, Bofarull (Moya 46’), Joan, Badre, Sissoko.

Els arlequinats van empatar en un final boig de partit. Els badalonins dominaven 2 a 0, perpo es van quedar amb un  menys. Badre va reduir als 84’. De seguida van tornar a marcar els locals, però dos gols de Sissoko, l’últim de penal, ja en temps afegit, van igualar el marcador final.