Èxits futbolístics mataronins en blaugrana: lliga i final de Champions

Carles Aleñà aconsegueix el títol de lliga i Marta Torrejón i Leila Ouahabi es classifiquen per a la final de la Champions

190429Fu_AleñaMartaLeila

El cap de setmana en el futbol d'alt nivell ha vingut marcat per dos gran èxits dels equips del FC Barcelona i han tingut una part de protagonisme mataroní.

Carles Aleñà obté el seu primer títol de lliga

El dissabte l'equip del Barça va aconseguir el seu 26è títol de Lliga i tercer consecutiu i en aquesta ocasió un dels membres de la plantilla a ple dret és el mataroní Carles Aleñà que fins ara ha jugat en 14 partits i ha marcat dos gols en aquesta competició.

No va jugar en el partit del dissabte contra el Llevant, però recordem que en el partit anterior va obrir el triomf al camp de l'Alavés amb un gran gol.

190429Fu_Aleñà8-11

Paco Clos havia estat campió de lliga ara fa 34 anys

L'últim jugador mataroní que havia guanyat un títol de lliga amb el FC Barcelona de futbol havia estat Paco Clos quan formava part de la plantilla blaugrana la temporada 1984-85. Aquest jugador també va jugar tres partits amb la selecció espanyola, marcant un recordat gol contra Escòcia, decisiu per classificar la selecció per al Mundial de Mèxic de 1986.

190429Fu_ClosBarça

Marta Torrejón i Leila Ouahabi a la final de la Champions

El diumenge va ser el torn de l'equip femení que després d'haver guanyat a Munic per 0-1 al camp del Bayern, va guanyar altra vegada per 1-0 al Mini Estadi i d'aquesta manera s'ha classificat per a la final de la Champions que es disputarà el 18 de maig a Budapest contra l'Olympique de Lió.

190429Fu_Leila

En aquest equip hi figuren dues mataronines, Marta Torrejón i Leila Ouahabi, que, com a Munic, van tornar a ocupar els dos laterals de la defensa blaugrana, que ha passat aquesta difícil eliminatòria de semifinals sense encaixar cap gol.

Resum del partit: