El Cirera guanya el derbi de la jornada i Molinos continua líder sòlid

La Llàntia encadena 10 victòria seguides i Pla d'en Boet nou jornades sense guanyar

El Molinos va tornar a guanyar i encadena ja 15 jornades sense perdre, i manté el seu avantatge de 8 punts en el lideratge de la 3 Catalana, quan en queden 15 per disputar. Com que un dels partits que li queden per disputar és contra el seu immediat perseguidor, el Santvicentí, vol dir que li falten 8 punts per ser campió i aconseguir l’ascens a 2a Catalana.

També el Cirera i La Llàntia mantenen el seu bon moment. Els cirerencs van guanyar el derbi al Camí del Mig contra el Cerdanyola i estan a dos punts del segon. Els llantiencs van aconseguir la 10a victòria seguida i continuen a 6 punts del lloc de promoció.

La Mataronesa va empatar a fora i es manté en zona tranquil·la. Mentre que Pla d’en Boet va perdre a casa contra un rival directe i cada vegada està més a prop del descens a 4a Catalana.

Futbol AEiLL Cerdanyola - Cirera

CERDANYOLA AEiELL 0-1 UD CIRERA

AEiLL CERDANYOLA: Barragán, Àlex, Sergi, Raul, Touré (León 46’), Llop, Jalal (Serra 46’), Valle, Delgado, Mas, Carrasco (Mady 80’).
UD CIRERA: Toni, Ximillo (Carlos Gómez 77’), Palau, Yustos, Juako, Agus, Joel (Gianluca 63’),  Isaac, Izar, Baba (C.Flores 89’), Frank (Aleix 46’).

El derbi de la jornada va acabar amb victòria del favorit, el Cirera de Polo, que encadena 6 setmanes sense perdre i continua aspirant al lloc de promoció.
El matx es va decidir amb un gol de Ximillo, convertit en golejador en les darreres jornades, que va marcar quan es portaven cinc minuts de la segona part.

190415Fu_Ximillogol

Després els vermells, que durant la setmana ja havien rebut els tres punts de l’últim derbi contra la Mataronesa van atacar de valent. Però els grocs van saber patir, Toni va aturar un penal i van sumar tres punts importants.

VILASSAR DALT 0-2 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani, Hèctor, Artero, Sergio López, Carmona, Rubén (Óscar 63'), Isra, Joan (Cano 79'), Bustos, Toni Martín (Jorge 82'), Pereira (Aitor Moreno 71').

El líder no troba aturador i ja porta 15 setmanes sense perdre. Aquesta vegada van aconseguir la seva cinquena victòria seguida, al camp d’un equip que havia estat líder fins la 14a jornada. Toni Martín va marcar a la mitja hora. Després la defensa es va mostrar sòbria i Jorge Manrique va sentenciar a poc del final.

190415Fu_MolinosaVDalt

ARENYS MAR 1-4 AD LA LLÀNTIA

AD LA LLÀNTIA: Joan, Yusupha (Jerreh 46’), Salvia, Paby, Hassan, Saiku (Díaz 80’), Guedes (Andrada 66’), Said (Yakouba 76’), Isma, Ibra i Ibu.

L’equip llantienc continua amb la seva marxa imparable i va sumar la desena victòria consecutiva, una cosa a l’abast de molt pocs equips en qualsevol campionat. Els verds ja van marxar al descans amb 0 a 3, amb gols d’Ibu, Said i Ibra i només començar la segona part Ibu va fer el quart decidint absolutament el matx.

190415Fu_LaLlantia10

CABRILS 0-0 UD MATARONESA

UD MATARONESA: Tavares, Dembo, Moya (Navarro 46’), Baño, Guti, Hidalgo, Vega, Jonatan, Sissoko, Bofarull,  Aitor.

Amb un equip força minvat per les sancions després del derbi del cap de setmana anterior, els arlequinats van defensar bé en un camp complicat i tenen la permanència matemàtica a tocar.

PLA D’EN BOET 1-3 MASNOU AT.

PLA D’EN BOET: Jairo, Mamadou (Valencia 10’), Joel (Montes 46’), Charro, Carrasco, Badr, Farissi (Cano 81’), Cortés (Benítez 70’), Barris, Vela, Adama (Eric 46’).

Futbol Pla d'en Boet - Masnou

L’equip groc-i-blau no aixeca cap, va perdre contra un rival directe i després de nou jornades sense guanyar, està molt enfonsat a la cua i camí de la 4a Catalana.
Es van avançar els masnovins prop del descans, però Barris va empatar només començar la segona part. Quan l’equip local buscava un triomf vital van arribar dos gols més dels visitants.