La Llàntia obté la seva vuitena victòria seguida en el derbi a Pla d'en Boet

La UD Molinos augmenta el seu avantatge en el lideratge de 3a Catalana i Cirera s'acosta al segon lloc

Futbol Pla d'en Boet - La Llàntia

En el derbi de la jornada de 3a Catalana l’AD La Llàntia va aconseguir la seva vuitena victòria consecutiva guanyant a Pla d’en Boet, i si continua amb aquesta marxa encara es pot ficar en la lluita pel segon lloc del qual el separen 6 punts, quan en queden 21 per disputar.

El Molinos continua líder de la 3 Catalana i ha augmentat el seu avantatge sobre el segon classificat a 8 punts, la mateixa diferència que té el Mataró a 2a, i va tenint cada vegada més a prop l’ascens. La UD Cirera també va sumar tres punts importants i s’apropen a només dos punts del lloc de promoció d’ascens.

Els de Pla d’en Boet cauen a l’última posició i el Cerdanyola també cau a zona de descens després de perdre a casa davant un rival directe.
L’únic equip que està en zona tranquil·la és la Mataronesa i va empatar a Arenys.

PLA D’EN BOET 0-2 AD LA LLÀNTIA

PLA D’EN BOET: Jairo, Mamadou, Javi, Charro, Carrasco, Badr, Valencia (Joel 46’), Farissi (Montes 63’), Barris, Eric (Cortés 63’) i Adama (Benítez 78’).
AD LA LLÀNTIA: Joan, Jerreh, Hassan, Salvia, Paby, Ibra (Díaz 89’), Isma, Guedes (Yakouba 63’), Bilal, Said (Youness 79’), Ibu.

El derbi de la jornada va donar la vuitena victòria consecutiva a l’equip verd, que deixa molt enfonsat l’equip de Pla d’en Boet a la cua de la classificació.

Va ser un partit dur en el qual l’equip visitant va avançar-se amb gol de Said prop del descans i va sentenciar, quan jugava en inferioritat, amb gol de Paby ja molt a prop del final del partit.

LA SALUT BADALONA 2-3 UD MOLINOS

UD MOLINOS: Dani, Hèctor, Artero, Sergio López, Cano, Borrego, Joan, Óscar 8Roca 88’), Bustos (Mamadou 73’), Toni Martín i Pereira (Jorge 54’).

190324Fu_Molinosformats

El líder, que sembla seguir els passos del Mataró a la categoria superior, va guanyar a Badalona pel mateix resultat que l’equip groc-i-negre ho havia fet la setmana anterior i agafant el mateix avantatge de 8 punts sobre el segon.
Si en l’anterior partit a casa li havia costat trobar el gol, en aquesta ocasió Bustos va marcar un gol en fred, i Pereira va fer el segon abans del descans. Semblava tot controlat, però en els deu minuts finals els locals van complicar la cosa amb dos gols. Per sort Jorge va fer el 1 a 3 entremig dels dos.

PREMIÀ DALT 1-2 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Ximillo, Palau, Karamba, Yustos, Juako, Agus, Cristian R. (Aleix 83’), Baba (Gianluca 75’), Izar (Frank 85’), Isaac.

190401Fu_CireraaPremià

Els cirerencs van obtenir tres punts molt importants que els acosten a dos punts del segon lloc. L’equip de Polo va fer un gran inici de partit i el defensa Ximillo, en estat de gràcia golejador, va fer marcar el primer gol. A la represa, faltant 10 minuts, Agus va marcar el segon de penal. Pocs minuts després els locals van reduir, però el Cirera va saber patir fins al final per sumar els tres punts.

ARENYS MAR 2- UD MATARONESA

UD MATARONESA: Palomino, Dembo, Miguel, Nogales (Manga 46’), Guti (Mendy 46’), Jonatan, Sissoko (Baño 46’), Navarro (Bofarull 46’), Joan, Badre, Aitor Rodríguez (Hidalgo 72’).

L’equip arlequinat, situat en zona tranquil·la, va obtenir un punt i puja un lloc a la taula. L’equip arenyenc es va avançar, va empatar Joan Garcia, però prop del descans va tornar a avançar-se l’equip local, quan els arlequinats s’havien quedat amb un menys. A la represa tot i jugar amb un menys Joan va fer l’empat.

CERDANYOLA AEiLL 4-7 MONTSANT LA PEIRA

AEiLL CERDANYOLA: Omar, Sergi, Valero (León 77’), Ricis, Mas, Carrasco (Molinero 55’), Touré, Delgado; Jalal (Saibo 46’), Àlex (Molina 67’) i Valle (Simón 55’).

L’equip vermell continua afegint jornades a la seva ratxa negativa i després de perdre davant un rival directe ja cau a zona de descens. I en aquest partit va fregar el “más difícil todavía”. Ja dins de la segona part dominava 4-2 amb gols de Ricis, Delgado (2) i Saibo, però es va enfonsar completament i va encaixar cinc gols fins al final.