El CE Mataró guanya i amplia el seu avantatge en el lideratge

Ha superat el Valldoreix (2-0) i el seu perseguidor directe, el Turó Peira, ha perdut a Mollet

Futbol CE Mataró - Valldoreix

El CE Mataró tornava avui al seu camp, al Municipal del Centenari, i ho ha fet amb un triomf sobre el Valldoreix per 2 a 0, un marcador habitual a casa aquesta temporada i que s'ha repetit en sis ocasions al llarg del campionat. Amb aquest resultat i la derrota del seu immediat perseguidor, el Turó Peira, a Mollet, l'equip groc-i-negre augmenta a sis punts l'avantatge en el lideratge de la 2a Catalana.

Molt bona primera part sense gols

El partit ha estat absolutament dominat per l'equip groc-i-negre, tot i que en els primers minuts ha patit un ensurt en la seva àrea. Però a partir del minut 20 i fins al descans ha estat un festival de joc de l'equip groc-i-negre, que ha triangulat molt bé al centre del camp i ha arribat amb molt de perill creant fins a vuit ocasions clares de gol, però primer el travesser en xut de Pedro, després el porter i finalment la mala punteria enviant xuts clars fora de la porteria, han evitat que el Mataró marxés al descans amb el partit gairebé resolt.

A la represa baixa el ritme però arriben el gols

A la represa ha baixat una mica el ritme d'atac local, però han arribat els gols. Primer al quart d'hora de la segona part, en una jugada per l'esquerra on, després de tocar en les mans d'un defensor dins l'àrea, la pilota ha quedat a peus de Víctor Yustos que ha engaltat un xut potent i col·locat des de la frontal que ha superat el porter visitant. I un quart d'hora més tard en una bona jugada de Kique per la dreta amb pilota centrada que ha refusat el porter, però ha quedat a peus d'Uri que ha afusellat el segon gol.

Retorn de Fiti

En el tram final cal destacar sobretot el retorn de Fiti, que ha tornat a lluir el braçalet de capità després de quasi un any i mig d'absència dels terrenys de joc, després d'una llarga lesió. El seu últim partit havia estat el 15 d'octubre del 2017 a Montcada amb victòria groc-i-negre per 0-2. No hi ha cap mena de dubte que ha de ser un gran reforç per al tram final de temporada.