El CE Mataró exerceix de líder a la segona part

Ha superat el Singuerlín, que havia estat el seu primer botxí a la lliga

Futbol CE Mataró - Singuerlin

El CE Mataró ha guanyat el Singuerlín de Santa Coloma, que a la primera volta havia estat el primer botxí de l'equip groc-i-negre a la lliga. Amb els tres punts l'equip de Raul Monroy es manté en el lideratge de la 2a Catalana, amb el Turó Peira enganxat amb la mateixa puntuació, a l'espera del pròxim partit de lliga que els enfrontarà a Barcelona el dia 10 de març. El que tenen els dos equips bastant coll avall és la possibilitat de jugar la promoció, el que no quedi campió, ja que porten 11 punts d'avantatge sobre el tercer.

El partit d'avui, l'últim que jugava el CE Mataró al Camí del Mig, no ha estat excessivament brillant, però l'equip groc-i-negre ha exercit de líder a la segona part per solucionar un partit que no es presentava pas fàcil a la primera part.

En els primers quaranta-cinc minuts el joc ha estat poc atractiu i pràcticament no hi ha hagut ocasions de gol. Els visitants s'han avançat en una jugada de sort, quan Dani Prieto ha introduït a la seva porterai uan centrada des de l'esquerra. Però el mateix defensa ha arreglat ràpid la situació empatant el partit amb una rematada de cap en planxa a la sortida d'un córner.

Tot semblava continuar pel mateix camí a la represa. Amb els canvis s'ha activat una mica més l'equip local i després que Uri obligués el porter visitant a fer la primera gran aturada de matx, ha arribat el segon gol, també a la sortida d'un córner, quan Pedro ha aprofitat un refús de la defensa per clavar la pilota a la xarxa.

Tot semblava ben encarrilat, però l'alegria ha durat poc, perquè mentre encara s'estava celebrant el gol la defensa groc-i-negre ha badat i els visitants han empatat en jugada de contraatac. Però el Mataró ha continuat a la càrrega i Víctor Yustos de seguida ha tornat a avançar el líder amb un altre bon xut des de dintre de l'àrea.

Ara la defensa local ha mantingut la concentració i quan faltaven cinc minuts per acabar en una pilota llarga Kique ha fet una control orientat sensacional en el cercle central, s'ha plantat davant del porter i ha cedit a Uri perquè marqués a porta buida el gol de la tranquil·litat.

190224Fu_CEMSinguerlín4tgol

CE MATARÓ 4-2 SINGUERLÍN

CE MATARÓ: Pol, Andoni, Dani Prieto, Isma, Aitor Vàzquez (Víctor Yustos 60'), Parri, Ferran Barrera (Peque 46'), Marc Pascual (Aitor Gonzàlez 63'), Ricky (Uri 63'), Toni Muñoz (Pedro 46') i Kique.
GOLS: 35' Dani Prieto en pròpia porta (0-1); 42' DANI PRIETO (1-1); 71' PEDRO (2-1); 72' Balcarreras (2-2); 76' VÍCTOR YUSTOS (3-2); 85' URI (4-2).